Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen op een unieke locatie?

Op een mooie rustige plek in het buitengebied van Markelo gelegen ruime bouwkavel van ca. 1.500 m2. Eventueel kan het naastgelegen weiland van ca. 3.300 m2 bijgekocht worden, waardoor een royale kavel ontstaat van maar liefst ca. 4.800 m2. Alle opties zijn bespreekbaar!

Unieke locatie: Op deze prachtige plek, omzoomd door oude eiken en met vrij uitzicht over glooiende essen, kunt u volop genieten van het buitenleven. Buitenaf, maar niet achteraf. Het perceel bevindt zich aan een oude kerkweg die naar het centrum van Markelo leidt. Markelo staat bekend als het dorp tussen de 5 heuvels, met in de nabije omgeving veel landgoederen, kastelen en natuur. De kavel is centraal gelegen, op ca. 5 autominuten van de A1 en 2 km van Markelo, waar onder andere 2 supermarkten, restaurants en scholen te vinden zijn. Deventer en Hengelo zijn bereikbaar in iets meer dan 20 autominuten.

Op het perceel mag een kwalitatief hoogwaardige schuurwoning gebouwd worden met een inhoud van maximaal 900 m3 of een schuurwoning van 750 m3 met een bijgebouw van 150 m2. Het biedt alle mogelijkheden en ruimte om invulling te geven aan specifieke woonwensen. Er is geen verplichting ten aanzien van een architect en aannemer. Zowel glasvezel als drukriool zijn aanwezig. De gas- en elektriciteitsvoorzieningen worden aangepast, waardoor er tijdelijk een propaangastank is geplaatst op kavel 2. Het bestemmingsplan en het erfinrichtingsplan kunt u opvragen bij de makelaar.

Op het naast gelegen oorspronkelijke erf zal, met de teruggevonden bouwtekeningen, de ook voor Markelo vrij unieke dwarsritschuur (kavel 3), in oude luister hersteld worden en tot woning getransformeerd worden. Verdere opstallen worden gesloopt c.q. vernieuwd. In het erfinrichtingsplan is een aanzet gegeven. De komende tijd zal dit erf binnen de gestelde kwalitatieve bepalingen verder ontwikkeld worden.

De huidige woning zoals deze nu wordt bewoond (kavel 2) zal worden gesloopt waardoor er een erf met een hoogwaardige uitstraling ontstaat.

Vraagprijs nieuwbouwkavel € 395.000,-- k.k.

De bovenstaande informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0

Overige

Perceel oppervlakte 1500

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0

Overige

Perceel oppervlakte 1500

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden