Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Gelegen aan het water van EuroParcs Reestervallei staat deze riante vakantiewoning. De instapklare woning wordt geleverd inclusief inventaris en beschikt over een privé parkeerplaats.

De houten afwerking, veranda en schuin dak creëren een karakteristieke uitstraling die een echt vakantiegevoel aanwakkert. Betreed de veranda via de glazen schuifpui en kijk uit over de sfeervolle indeling van het vakantiepark.

Ingedeeld met twee slaapkamers is deze 4-persoons recreatiewoning geschikt voor zowel eigen gebruik als verhuur. De master bedroom is voorzien van een tweepersoonsbed en een royale schuifwandkast die voorziet in meer dan genoeg bergingsruimte. Ook de tweede slaapkamer voorziet in bergruimte in de vorm van bovenkastjes.

De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ruim wastafelmeubel, toilet en een glazen douchecabine.

In het hart van de woning vindt u de keuken. De open keuken is modern afgewerkt met neutrale kleurtinten en afgewerkt met een achterwand. Voorzien van diverse inbouwapparatuur is deze keuken van alle gemakken voorzien!

De woonruimte geniet van veel natuurlijk lichtinval waardoor het ruim en sfeervol aanvoelt. Praktisch ingedeeld met luxe meubilair voorziet de woonkamer in een zit- en eethoek.

Wanneer u een vakantiehuis koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daar aan toe bent én profiteert u van een interessant rendementspercentage. Via een persoonlijke link kunt u aangeven wanneer het vakantiehuis beschikbaar is voor verhuur, vanaf dat moment gaat de verhuurorganisatie van het park voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak. U ontvangt vervolgens een interessant rendementspercentage.


Kenmerken:

Woonoppervlakte: 39 m2
Perceelgrootte: 339 m2
Bijzonderheden: Veranda (10m2), eigen grond aan het water.

Over EuroParcs Reestervallei

EuroParcs Reestervallei is een vakantiepark gelegen in de groene omgeving van Overijssel in Nederland, tussen het Nationaal Park Weerribben-Wieden en het Reestdal.

Het park is omgeven door prachtige natuur en biedt vele mogelijkheden voor wandelen, fietsen en paardrijden. Er is ook een overdekt zwembad, een speeltuin, een visvijver en een wellnesscentrum op het park.

Ook is het park erg gunstig gelegen voor het verkennen van de nabijgelegen steden zoals Zwolle en Meppel, die beide op korte rijafstand liggen en vol met bezienswaardigheden zijn.

EuroParcs Reestervallei is ideaal voor gezinnen, koppels en natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie in een rustige en natuurlijke omgeving.

Ook benieuwd naar deze woning? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2012
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 39
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 339
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2012
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 39
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 339
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij