Oudedijk 58 , 3612AC Tienhoven

€ 495.000 k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Makelaar1 - Verkoop zelf uw woning voor € 495,--

Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het hele jaar door een vakantiegevoel, maar wel in je eigen droomhuis? Dat kan! Want dit fraaie perceel heeft een unieke ligging middenin de prachtige natuur en dichtbij de vele voorzieningen van Maarssen.

Realiseer uw droomhuis en geniet van het goede leven en al het moois dat de Molenpolder u te bieden heeft!

Ligging
Dit perceel ligt aan de Oude Dijk in Tienhoven en letterlijk op een steenworpafstand van de Maarsseveense Plassen. Gelegen aan een rustige weg met in de directe omgeving veelal vrijstaande woningen omringt met veel groen en mooie vergezichten. Het perceel betreft maar liefst circa 1040 m2 eigen grond. Het perceel heeft een vrije ligging met aan de voorzijde uitzicht over de trekgaten.

In de directe omgeving vindt u veel natuurschoon, waaronder de Molenpolder, Bethunepolder en de recreatiegebieden zoals de Maarsseveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. De rivier de Vecht slingert door Maarssen-dorp. Dit geeft het karakteristieke centrum in ieder jaargetijde een sfeervolle aanblik.

Huidige bebouwing
Op dit moment staat er op het perceel een eenvoudige woning, een zomerhuisje en diverse opstallen. De woning is eenvoudig en omvat één bouwlaag met een pannendak en is voorzien van een aarden vloer en steens metselwerk. Een later aangebouwd gedeelte bevat een toilet en doucheruimte. De woning heeft een cv-installatie. Het zomerhuis is eveneens eenvoudig en heeft vergelijkbare voorzieningen, maar is moderner van bouw. Zowel de hoofdwoning als zomerhuis dienen voor bewoning te worden gerenoveerd. De woning heeft een afmeting van ca. 59 m en het zomerhuis met plat dak ca. 33 m.

Bouwgrond
De huidige opstallen mogen naar verwachting worden afgebroken. Mogelijkheid tot nieuwbouw dient zelf te worden onderzocht en eventuele procedures dienen zelf te worden opgestart.
Voor de invulling van het terrein met woningbouw gelden de bebouwingsvoorschriften uit het vigerende bestemmingsplan zoals deze zijn opgenomen in het geldende bestemmingsplan Maarsseveense Plassen

Voor woningbouw houd dit ongeveer in waarbij de koper een onderzoeksplicht heeft om de informatie uit het vigerende bestemmingsplan op juistheid en volledigheid te controleren:
- Maximale grootte van een woning 600 m.
- Goothoogte mag niet meer dan 4,5 meter bedragen, bouwhoogte 10 meter.

Bereikbaarheid
Het perceel is mede dankzij de centrale ligging in Nederland uitstekend bereikbaar: het ligt in de buurt van uitvalswegen zoals de N230, de A2 maar ook bij de A27. In circa 15 autominuten bent u in hartje Utrecht maar ook in circa 25 autominuten staat u in Amsterdam. Hilversum bereikt u in 15 autominuten. Maarssen is het dichtstbijzijnde centrum en heeft een eigen NS-station met daarop een frequente dienstregeling in de richting van Utrecht en Amsterdam.

Voorzieningen
Met de Maarsseveense Plassen bijna letterlijk in de achtertuin kan volop worden gerecreëerd op- en langs het water. Dagelijks een heerlijke wandeling rondom de plas, of een bezoek aan de nabij gelegen Sauna. Vanuit uw achtertuin stapt u direct de natuur in. Ontdek het prachtige polderlandschap met de vele wandel- en fietsroutes.

Maarssen heeft een prima voorzieningenniveau: zo vindt u er naast de gezellige dorpskern met diverse winkels, speciaal zaken, bars en restaurants ook ruim voldoende scholen voor basis- en voortgezet onderwijs. Ook goede kinderdagopvang en gezondheidszorgvoorzieningen zijn aanwezig. Voor de jongste inwoners is er de gezellige kinderboerderij Vechtse Hoeve, maar ook voor de sportieve inwoners zijn er verschillende sportverenigingen (o.a. voetbal, tennis, hockey en korfbal) in Maarssen. In Maarssenbroek vindt u het bekende Bison Shopping Center en een modern zwembad.

Kortom, wonen in het buitengebied met de voorzieningen van het sfeervolle oude centrum van Maarssen binnen handbereik!

Wanneer tijdens de verkoopprocedure blijkt dat de belangstelling voor dit perceel groot is, behouden wij het recht voor over te gaan tot verkoop bij inschrijving. Lopende onderhandelingen worden dan afgebroken en de geïnteresseerden kunnen dan uitsluitend via een schriftelijke inschrijving een bod uitbrengen.

Bezichtiging
Bent u net zo enthousiast over dit perceel als wij? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging! Dit is zowel doordeweeks als in het weekend mogelijk.

Voorbehoud
Bovenstaande informatie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. De verkoper heeft de woning zelf niet bewoont en daarom is er een niet-bewoningsclausule van toepassing.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 279
Aantal verdiepingen 1

Overige

BouwjaarCV CV-(combi)ketel
Perceel oppervlakte 1040
Ligging opmerking aan rustige weg
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1
Aanvaarding opmerking in overleg

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Rentekorting op je ASN Hypotheek met ASN Duurzaam Wonen?
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Oudedijk in Tienhoven?

Aangeboden door:

Makelaar1 - Verkoop zelf uw woning voor € 495,--

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Check hier