Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving
Als u op zoek bent naar een bedrijfsruimte op de beste (verkoop)locatie van Wijk bij Duurstede waarbij u de ruimte en diverse mogelijkheden heeft, dan bent u bij de Markt 9 aan het juiste adres. De royale winkelruimte (356m2) op de begane grond kan namelijk worden gesplitst in diverse ruimten en zijn er nog tal van andere opties die binnen de regels van de bestemming vallen.

Boven het winkelpand bevindt zich een bovenwoning met een woonoppervlak van 215m² waarbij u uitzicht heeft op de markt en De Grote Kerk. De woning heeft de woonkamer aan de voorzijde, twee slaapkamers, een woonkeuken en een grote zolderverdieping waar meerdere slaapkamers/ woonruimten gecreëerd kunnen worden. Aan ruimte heeft u geen gebrek, want aan de achterkant van de woning is er een zonnige royale Serre met een dakterras van ca. 80m² waarbij u met lekker weer heerlijk kunt genieten.

Bent u geïnteresseerd in deze woning met bedrijfsruimte en bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Cijfers van de woning:
Woonoppervlak: 215m²
Inhoud woning: 656m³
Bedrijfsruimte: 356m²
Inhoud bedrijfsruimte: 1229m³
Perceelgrootte: 404m²
Bouwjaar 1900;

Het pand is opgesplitst in twee componenten, namelijk de bedrijfsruimte en het woongedeelte. Het bedrijfspand bevindt zich op De Markt 9 en is toegankelijk via de voorkant van het gebouw. Het woongedeelte is gelegen op de Achterstraat 21 en is toegankelijk via een buitentrap.


De woonruimte (Achterstraat 21)
Via de buitentrap komt u op het zonnige dakterras van ca 80m² die u toegang verleent tot de woning. De Serre van ca 19m² is in aluminium uitgevoerd en voorzien van dubbelglas met automatisch bedienbare screens. Via de Serre betreedt u het woonhuis en komt u op de hal van de eerste verdieping van het gebouw.

Via de hal heeft u toegang tot de badkamer voorzien van douche, wasmeubel en witgoed aansluiting.
Vervolgens komt u in de woonkeuken met een eenvoudige keukenopstelling die gedeeltelijk is voorzien van inbouwapparatuur.

Via de tweede hal met toiletruimte en toegang tot de zolderverdieping heeft u toegang tot de aan de voorzijde van de woning gesitueerde woonkamer (23m²) en twee slaapkamers waarvan één (22,5m²) met zicht op de Markt en één slaapkamer (14,5m²)aan de achterzijde van de woning.

In de tweede hal is er een vaste trap die u naar de zolderverdieping brengt. De zolderverdieping biedt een zee van ruimte waardoor er verschillende mogelijkheden ontstaan. Zo kunt u bijvoorbeeld de ruimte verbouwen en verdelen om daar 3 tot 4 (slaap)kamers van te maken.

De winkelruimte (Markt 9)
Als ondernemer of bedrijf bent u altijd op zoek naar een perfecte locatie om uw dienst of producten aan de man te brengen. Deze bedrijfsruimte op de Markt 9 is gesitueerd op een A-locatie midden in het historische centrum van Wijk bij Duurstede. Een uitstekende locatie tegenover De Grote Kerk en het monumentale stadhuis die dagelijks veel bezoekers trekt.

De ruimte heeft een totaal vloeroppervlak van 356 m2, een frontbreedte van ca. 7,5m en omvat fraai afgewerkte wanden, vloer en systeemplafond met verlichting. Deze ruimte is misschien wat te ruim om uw werkzaamheden te verrichten daarom is er de mogelijkheden om het te verdelen in een goed verhuurbare winkelruimte met voorraadruimte van ca 100m2. Het pand beschikt over een eigen cv- installatie en gas- en elektra meter.

Binnen het vigerend bestemmingsplan zijn er tal van mogelijkheden met deze ruimte. zo kan er in overleg met de gemeente Wijk bij Duurstede een woonruimte gerealiseerd worden. (zie hiervoor de bestemmingsregels van het vigerend bestemmingsplan centrum 1.

Als u het heerlijk vindt om op uw eigen dakterras een heerlijk boek te lezen of te genieten van een maaltijd dan bent u hier op het juiste adres. Het dakterras van 80m2 heeft namelijk genoeg ruimte voor een aparte eet, lees en ontspan hoek. Al met al een heerlijke plek om even lekker bij te komen.


- Winkelruimte op een A-locatie tegenover toeristisch trekpleister De grote Kerk
- Winkelruimte met tal van mogelijkheden
- Royale woning met uitzicht over De Markt
- Een zolderverdieping die verbouwd kan worden om meerdere (slaap)kamers te realiseren
- Een zonnige dakterras waar u heerlijk op kunt genieten.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Gratis oriëntatiegesprek

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 215
Inhoud woonhuis 1885
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 404
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 23.31
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
LeeftijdCV ketel 2014
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Winvest Onroerend Goed

Merovingersstraat 15
3962AR Wijk bij Duurstede (Utrecht)
T: 0343 - 552299
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Achterstraat in Wijk Bij Duurstede?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis