Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WONING MET BEDRIJFSRUIMTE

OOK BIJZONDER GESCHIKT OM TE HERONTWIKKELEN!

Wij bieden te koop aan een schitterend strak afgewerkte vrijstaande woning met aangebouwd bedrijfspand geschikt voor kantoor, detailhandel en/of dienstverlening. In de woning heeft u de beschikking over een vijftal slaapkamers. De bedrijfsruimte is ca. 350m2 groot.

Aan de oostzijde van de woning kunt u via de zijtuin in de achtertuin komen, die voorzien is van twee veranda’s zodat u ook in de avonduren overkapt van de ondergaande zon kunt genieten.

Deze woning is in het hart van het dorp Zegveld gelegen aan de doorgaande weg naar de plaatsen Woerden, Woerdense Verlaat en de Meije.


Vanaf het fietspad loopt u de voortuin in naar de voordeur waar u toegang krijgt tot de woning. U komt in het midden van de woning in de hal binnen met rechts de trapopgang, meterkast en het toilet.

Wanneer u rechtdoor loopt, betreedt u de U-vormige woonkamer/keuken. Aan de linkerzijde is aan de voorzijde de zithoek gesitueerd met in de achtergevel een schuifpui met toegang tot de achtertuin. In het midden van de woning is een royale ruimte gelegen, waar momenteel aan de achterzijde een ruime eettafel gesitueerd is.

De keuken vindt u aan de rechterzijde van de woning met uitzicht over de Hoofdweg. De keuken heeft een L-vorm en is voorzien van divers apparatuur zoals een koelkast, een vriezer, een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een oven, een magnetron en een vaatwasser.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bedrijfsruimte/winkel, de meterkast en de bijkeuken.
De bijkeuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en voorzien van een vaste kast en wasmachine aansluitingen. Via de bijkeuken heeft u middels een loopdeur toegang tot de achtertuin.

Via de gestoffeerde trap komt u op de overloop van de eerste verdieping. Vanaf deze overloop heeft u toegang tot een viertal slaapkamers en een badkamer. Twee slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen en de andere twee aan de achterzijde. Alle vier de kamers zijn voorzien van vaste kasten.

De badkamer is aan de achterzijde tussen de twee slaapkamers gelegen en in deze badkamer heeft u de beschikking over een douche, toilet en wastafelmeubel met twee kranen.

Via de open trap komt u op de overloop van de tweede verdieping. Vanaf deze overloop heeft u aan de rechterzijde toegang tot een technische ruimte met cv-ketel en de opstelling voor de mechanische ventilatie. Aan de linkerzijde van de overloop heeft u toegang tot de vijfde slaapkamer voorzien van dakkapel.

Bij de woning heeft u de beschikking over een voor-, zij- en achtertuin. Deze tuinen lopen in elkaar over en tussen de voor- en zijtuin is een schutting geplaatst met een loopdeur. Direct achter deze schutting staat de eerste berging.

Via de zijtuin loopt u de achtertuin in, waar een tweetal veranda’s gemaakt zijn. Een van deze veranda’s heeft een verdiepte kuil zodat u de avondzon tot laat onder de veranda heeft.

Achter deze veranda staat de tweede berging voor de stoelkussens en vanaf hier loopt u achter de bedrijfsgebouwen naar de derde berging. Alle drie de tuinen zijn op een hoogwaardig wijze aangelegd en onderhouden.

Winkel/Werkplaats
Vanaf de Molenweg heeft u middels twee openslaande deuren toegang tot de huidige showroom. Vanuit de showroom heeft u toegang tot de woning en/of loopt u door naar de achterliggende bedrijfsruimte.

Vanaf de showroom loopt u eerst langs een tweetal opslagruimtes die op een eenvoudige wijze zijn te verwijderen zodat u deze ruimtes bij de showroom kunt betrekken. Direct achter deze ruimtes staan een viertal units.

In deze units is een vergaderruimte gesitueerd met toiletvoorziening en een werkplaats. Vanaf de hal, die toegang geeft tot de werkplaats, heeft u tevens toegang tot de bedrijfskantine met bar en loungeruimte.

Via de kantine komt u in de achtergelegen opslagruimtes die verdeeld zijn in een drietal ruimtes, tevens is hier de cv-ketel opgesteld van de bedrijfsruimte.

Via de opslagruimtes en de werkplaats heeft u toegang tot een half overkapt buitenterrein. Dit buitenterrein is aan de Molenweg zijde afgesloten middels een ijzeren hekwerk.

Bijzonderheden
- Woonkamer en keuken 4 jaar terug in zijn geheel gemoderniseerd
- Het geheel is in bestemmingsplan “Kern Zegveld” gelegen en heeft de bestemming centrum doeleinden
- Ca. 78 m2 showroomruimtes en ca. 272 m2 opslag/werkplaats

Het dorp Zegveld
Zegveld is ontstaan als lintdorp en later uitgegroeid tot kruisdorp. De eerste kerk is opgericht omstreeks 1312, sinds 1958 is het dorp door een ruilverkaveling structureel veranderd, het dorp werd toen door de aanleg van wegen goed bereikbaar. Er wonen ca. 2.500 mensen en het dorp heeft een levendige gemeenschap met goede (sport) verenigingen. Het dorp staat ook bekend als ooievaarsdorp door een bekende opvanglocatie van deze vogels.

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom en wordt voldaan aan de notaris.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 166
Inhoud woonhuis 569
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 100
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 1062
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 27
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hoofdweg in Zegveld?