Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

LET OP! De vraagprijs is een bieden vanaf prijs!

Volledig gerenoveerde, karakteristieke dubbele bovenwoning gelegen op de tweede en derde woonlaag van maar liefst 145m2. In totaal heeft het appartement 4 ruime slaapkamers en kamer en suite met open keuken.

Zowel de tweede etage als de derde beschikken allebei over een keuken, badkamer en separaat toilet. Hierdoor is van de 2e verdieping een afgescheiden ruimte te maken tbv verhuur RB & B, een zelfstandig wonend kind, verhuur of gewoon een heerlijke plek om thuis te werken.

De ligging is ideaal te noemen. De gezellige én snel opkomende Dichterswijk is een populaire wijk en ontzettend in ontwikkeling. Om de hoek ligt een gezellige haven met authentieke woonschepen, horecagelegenheden, een bioscoop en een levendig kanaal.

Winkels en scholen zijn in de buurt gesitueerd.

Het Ledig Erf overgaand in de Oudegracht, het Louis Hartlooper Complex, Oosterkade en Rotsoord met haar mooie terrassen en restaurants, de Twijnstraat met haar vele leuke winkeltjes en het Utrechtse stadscentrum zijn eveneens op loopafstand gelegen.
De woning ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen (A2, A12, A27 en A28 mede als alle (OV-) voorzieningen van het Centraal Station en station Vaartsche Rijn. Parkeren kan direct voor de deur.

Deze bovenwoning van het grotere type is het afgelopen jaar volledig gerenoveerd, dit alles in een gewilde dertiger jaren sfeer. De financieel gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren draagt zorg voor het onderhoud van de buitenschil van het gebouw. Middels een maandelijkse bijdrage van € 172,- worden zaken als onderhoud maar ook de opstalverzekering geregeld. Zo is in de nazomer van 2021 jaar het schilderwerk van de voorgevel volledig aangepakt.

Indeling
Begane grond: entree met open portiek in de 'Amsterdamse School'- stijl. Op de eerste verdieping brengt de entree je naar de tweede verdieping waar het appartement zich bevindt. Via de trap kom je op de overloop welke toegang geeft tot 4 kamers waarvan de slaapkamer aan de achterzijde toegang geeft tot de zolder die met een vlizotrap bereikbaar is.

De badkamer is nieuw gerealiseerd en gestort op een nieuw aangebrachte betonnen vloer en beschikt over een duo-ligbad, ruime inloopdouche met drain. Een dubbele wastafel met Led verlichting, de kranen en regendouche zijn van het merk HANSGROHE.

De keuken is voorzien van een recirculatie afzuigkap, 5-pits gasstel, koelkast, vaatwasser en spoeleiland welke zo is geplaatst dat er ook middels enkele krukken aan ontbeten kan worden. Spots voorzien van eveneens Led verlichting welke voorzien zijn van een dim functie.

Het balkon is gelegen op het Oosten en wordt via de Vve nog voorzien van een nieuwe dekvloer.

Bijzonderheden:
• Schilderwerk voorzijde buitenkant VZ 2021;
• Renovatie binnenzijde 2021-2022;
• Grotendeels dubbel glas;
• Dekvloer Balkon;
• Visgraat gelegde vloer;
• Keuken voorzien van diverse apparatuur waaronder een 5-pits gasstel, spoeleiland,
led-verlichting, enz;
• Glas in lood ramen en originele werkende suite deuren;
• Dakkapel 2022 met horren;
• Oplevering in overleg, kan snel.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1926
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 152
Aantal verdiepingen 2

Overige

Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1122
Appartement Ja
Bovenwoning Ja
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1926
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 152
Aantal verdiepingen 2

Overige

Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1122
Appartement Ja
Bovenwoning Ja
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

HMN Makelaars