Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Villa "De Cirkel" Monument Vijf slaapkamers

Op een bijzondere plek in Amersfoort werd een kleine eeuw geleden een bijzonder huis gebouwd. De uitgangspunten voor de architectuur werden in de antroposofie gevonden en het is mooi om te zien hoe dat werd uitgewerkt in deze villa.De huidige eigenaren vertrekken na ruim vijftig jaar, het moge duidelijk zijn dat dit een plek waar het uiterst plezierig wonen is.

Het station is op loopafstand net als winkels voor dagelijkse boodschappen. Diverse scholen zijn (soms heel) dichtbij, net als diverse sportvoorzieningen en de binnenstad.De plezierige tuin ligt rond het huis, de achtertuin ligt op het zuiden. Er werd een grote garage met een verdieping gebouwd. Bergruimte is er voldoende.

De indeling is als volgt:

De vraag die direct opdoemt is”, aan welke kant kom ik het huis binnen.De echte voordeur wordt nauwelijks gebruikt maar is een prachtige plek om binnen te komen in de grote hal die ook vanaf de andere kant van het huis te bereiken is.

Aan de voorzijde is de keuken met direct daarnaast de eetkamer.Er is een kelder die vanuit de eetkamer bereikbaar is. Aan de achterzijde is de woonkamer, aan de ene kant rond, aan de andere kant stervormig.

Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een grote badkamer.

De zolderverdieping biedt plaats aan nog twee kamers en bergruimte.

Bijzonderheden: Woonoppervlakte: ca 212 m² Inhoud: ca 771 m³ Perceelsoppervlakte: ca 565 m² Bouwjaar: ca 1925 Gemeentelijk monument

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 212
Inhoud woonhuis 771

Overige

Perceel oppervlakte 565
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 212
Inhoud woonhuis 771

Overige

Perceel oppervlakte 565
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Sträter ERA Makelaardij