Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

“De Birkt” is de historische naam van het landschappelijk bijzondere buitengebied dat zich uitstrekt langs de Birkstraat tussen Soest en Amersfoort. De weidsheid van de Eempolder aan de overkant van de straat contrasteert prachtig met de beslotenheid van de Korte Duinen die zich achter de weilanden en het vakantiepark aan de tuinkant uitstrekken.

Op nummer 116a is achter een degelijke Hollandse gevel een huis verschenen met een niet alledaagse indeling, uitgebreid met een vleugel, ideaal om gelijkvloers te wonen, om te werken aan huis of als gastenverblijf of mantelzorgwoning.

Het fraaie perceel rondom het huis is bijna 1.300 m2 groot, het ligt goed op de zon en er zijn diverse terrassen en mooie beplanting. Aan de voorzijde is er voldoende ruimte voor het parkeren van meerder auto’s en er is een carport.

De indeling is als volgt: Begane grond: Entree, hal, toilet, L-vormige woonkamer met veel lichtinval, werkkamer, ruime keuken met inbouwapparatuur en kastruimte, bijkeuken. Doorloop naar de kelder en het achterhuis.

Het achterhuis kan gebruikt worden om gelijkvloers te wonen, maar ook als werkruimte, tweede, woonkamer, enz.De huidige indeling is: woon-/slaapkamer, keuken, badkamer met douche, wastafel en toilet, bergruimte.

Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers, er is een badkamer met douche en wastafel. Het toilet is apart en er is een grote bergruimte.

Bijzonderheden: Perceeloppervlakte: ca 1.285 m² Woonoppervlakte: ca 170 m² Inhoud: ca 653 m³ Bouwjaar: ca 1968 Energielabel: B

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 653

Overige

Perceel oppervlakte 1285
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 653

Overige

Perceel oppervlakte 1285
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Sträter ERA Makelaardij