Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ONDERNEMERS EN HERONTWIKKELAARS OPGELET!

Nu in de verkoop:

Karakteristieke vrijstaande woning aan de meest historische straat van Bunschoten-Spakenburg!  Aansluitend aan deze woning is er een enorme bedrijfsruimte (Poststraat 12a) van 313m², welke geschikt is voor diverse doeleinden zoals een bedrijf aan huis. Het perceel is maar liefst 555m² groot en loopt helemaal door naar de Poststraat, waardoor het ook ideaal is als herontwikkeling. De woning zelf beschikt over in totaal 6 slaapkamers, royale woonkamer met keurige afwerking en ruime woon-/leefkeuken.

Hou je van een uitdaging en van ruimte in en om de woning, dan ben jij de persoon die wij deze woning graag laten zien.

Het pand aan de Poststraat telt vele mogelijkheden. Zo heeft het nu een bedrijfsbestemming maar dat kan na aanvraag bij de gemeente een woonbestemming worden. Hierdoor is deze ruimte bijvoorbeeld te transformeren als aanleunwoning voor senioren of voor nu nog inwonende kinderen. Omdat dit pand op een groot perceel gelegen is, is er naast de realisatie van een aanleunwoning nog veel ruimte voor een grote tuin. Voor al uw vragen over deze transformatie of andere mogelijkheden kunt u terecht bij Snel ERA makelaars. 

Indeling: 

Begane grond:  Entree, hal met toegang tot de woonkamer en de woon-/leefkeuken, trapopgang, toiletruimte met toilet en fonteintje, trapkast en stookruimte. De woonkamer is afgewerkt met een natuurstenen vloer met vloerverwarming, gestuukte wanden en gestuukt plafond. Deze woonkamer is lekker groot en geeft u uitzicht over de Dorpsstraat. Terug in de hal vervolgt u uw weg naar de woon-/leefkeuken. Deze ruimte beschikt over een eetgedeelte, meterkast, een keuken en een doorgang naar de achterhal. De achterhal is voorzien van een vaste kastenwand en een deur naar de achtertuin. Via de woon-/leefkeuken komt u in de bijkeuken terecht met aansluitingen voor de wasmachine en de droger. In de bijkeuken is er ook een pantry geplaatst en is er eveneens een CV-ketel geïnstalleerd. 

1e verdieping: Via de trap in de hal van de begane grond komt u op de overloop van de 1e verdieping terecht. Er zijn in totaal 3 slaapkamers op deze verdieping waarvan 2 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde van de woning. Alle slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer, gestuukte wanden en gestuukt plafond. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel in meubel, ligbad, inloopdouche, designradiator en toilet. De ouderslaapkamer beschikt over een ruime inloopkast, een groot pluspunt! Tevens zijn er op deze slaapkamer openslaande deuren naar het dakterras. 

2e verdieping: Via vaste trap komt u op de voorzolder van de 2e verdieping terecht. Deze geeft u toegang tot 3 slaapkamers welke allemaal zijn afgewerkt met een laminaatvloer en gestuukte wanden. Op de slaapkamers zijn er verschillende Velux dakramen aanwezig. Op de slaapkamer die aan de achterzijde gesitueerd is, is er via een vlizotrap nog een bergzolder te bereiken. Samen met de berging achter de knieschotten is er dus nog veel ruimte om op deze verdieping uw niet dagelijkse spullen op te bergen. 

KENMERKEN:

+ Karakteristieke, vrijstaande woning in de historische Dorpsstraat!  + Zeer geschikt voor bedrijvigheid aan huis.  + Grote bedrijfsruimte van 313m². + Bedrijfsruimte aan de Poststraat kan na aanvraag getransformeerd worden als woonruimte.  + Klassieke details in de woning zijn bewaard gebleven. + Royale woonkamer met natuurstenenvloer met vloerverwarming.  + Woon-/leefkeuken met ruime keukenruimte.  + 6 slaapkamers. + Perceelgrootte van 555m². + Bergzolder boven de 2e verdieping. + Alle dakramen zijn van Velux.  + Energielabel C.

Bij de foto's is een impressie geplaatst waar geen rechten aan ontleend kunnen worden, maar dient als mogelijkheid wat er mogelijk is met deze woning.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 229
Inhoud woonhuis 828

Overige

Perceel oppervlakte 555

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 229
Inhoud woonhuis 828

Overige

Perceel oppervlakte 555

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Vergelijkbaar in de buurt