Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

LET OP: HET ENERGIELABEL IS VAN VÓÓR DE RENOVATIE. HET ENERGIELABEL ZAL OP DIT MOMENT VELE MALEN HOGER UITVALLEN!

Midden in de landerijen is deze prachtige vrijstaande woning op de woningmarkt verschenen! Wie wilt er nou niet wonen in deze prachtige omgeving?! Het statige woonhuis is gelegen op een extreem ruim perceel van 1300m2! Met zo'n groot perceel zijn er nog zoveel mogelijkheden. Daarnaast geeft het met 2 slaapkamers op de begane grond een mooie kans om van deze woning een levensloopbestendige woning te maken. De woning zelf beschikt over extreem veel luxe materialen welke veelvuldig zijn gebruikt in de afwerking. Tevens is de woning volledig geïsoleerd waardoor de energierekening toch wat minder hoog uitvalt. Er zijn vergunningen voor de volgende activiteiten: Wit stucen van de gevel, plaatsen rieten dak en plaatsen damwanden.

Voorzieningen zijn snel te bereiken met bijvoorbeeld diverse winkels, ov-opstappunten, sportfaciliteiten en zoveel meer. Daarnaast wordt er een supermarkt en een basisschool in het nieuwe plan van Rengerswetering (eiland 4) gerealiseerd. De uitvalwegen naar de A1 en A28 liggen op korte afstand waardoor de rest van het land voor u open ligt.

Wilt u een woning die landelijk gelegen is maar die nog steeds alle voordelen van een woning uit een woonwijk heeft? Dan is de Verlengde Oostsingel misschien wel dè woning voor u! Bel Snel voor een bezichtiging!

Begane grond: U heeft meer dan genoeg plek om u auto te parkeren op eigen terrein. Daarna loopt u door naar de voordeur van de woning. Meteen valt de verwerkte luxe u op. De hal is voorzien van een meterkast, trapkast, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de royale woonkamer. De uitgebouwde woonkamer is afgewerkt met een zeer nette PVC-vloer met vloerverwarming, gestucte wanden en gestuuct plafond. In de woonkamer is er een luxe toiletruimte met toilet(hangend) en wastafel. Vanuit de woonkamer is er een doorloop naar de woon-/leefkeuken. Deze 2 ruimtes kunnen worden afgesloten door de stalen schuifdeuren. De woon-/leefkeuken is voorzien van een spoeleiland en van verschillende inbouwapparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser, Quooker, en een koelkast. Boven deze keuken is er nog een kleine bergruimte. Via de keuken is er via een deur de kantoorkamer te bereiken. Deze kamer kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Denk hierbij aan een slaapkamer, hobbykamer of kantoorkamer. Deze kantoorkamer is afgewerkt met een PVC-vloer en gestucte wanden en gestuuct plafond. Hier is ook een toegang tot een ruime bergzolder. Vanuit buiten kunt u naar de wasruimte welke inpandig is gesitueerd.

1e verdieping: Via de trapopgang in de hal van de begane grond komt u op de overloop van de 1e verdieping terecht. Deze overloop brengt u naar 3 slaapkamers welke zijn afgewerkt met een laminaatvloer, gestucte wanden, behang en gestuuct plafond. De badkamer is luxueus afgewerkt met een inloopdouche, toilet (hangend) en dubbele wastafel. De badkamer is ook nog eens voorzien van vloerverwarming.

2e verdieping: Middels vaste trap in de ouderslaapkamer kunt u naar de open zolder welke is afgewerkt met een vloerbedekking. Deze zolder beschikt nog over veel mogelijkheden. Zo kunt u eventueel een dakkapel plaatsen om nog meer ruimte te creëren.

KENMERKEN:

+ Vrijstaande woonhuis op een TOPlocatie! + Midden in de landerijen gelegen! + Perceelsgrootte 1300m2(!) + Woning is in 2021/2022 volledig gerenoveerd. + Geheel geïsoleerde woning. + In totaal 5 slaapkamers. + Keurig afgewerkt met hoogwaardige en luxe materialen. + Woon-/leefkeuken met spoeleiland en alle nodige inbouwapparatuur. + Royale woonkamer met nette PVC-vloer. + Luxueuse badkamer. + Veel bergruimte in de vele bergzolders. + Plaatsen zonnepanelen nog zeer goed mogelijk. + Plek voor het parkeren van veel auto's op eigen terrein. + Er zijn vergunningen voor de volgende activiteiten: Wit stucen van de gevel, plaatsen rieten dak en plaatsen damwanden. + Veel voorzieningen op een korte afstand.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1953
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1953
Woon oppervlakte 177
Inhoud woonhuis 712

Overige

Perceel oppervlakte 1300

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1953
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1953
Woon oppervlakte 177
Inhoud woonhuis 712

Overige

Perceel oppervlakte 1300

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Vergelijkbaar in de buurt