Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtige woning met een riante tuin!

Alles klopt bij deze mooie 2-onder-1-kap woning uit 1910! Mooie details zoals houten paneeldeuren, glas-in-lood raam, zwarte houten kozijnen, hoge plafonds, glad gestuukte wanden en een houten vloer met hoge plinten geven deze woning een luxe en sfeervolle uitstraling. De woning heeft een ruime woonkamer met uitbouw aan de zijkant en een open keuken met spoeleiland, 3 slaapkamers en een moderne badkamer. Tevens is er een aparte berging, te bereiken middels de overkapping én een 2e ruime berging achter in de tuin met een overkapping. Ruimtes die je allemaal goed kan benutten als hobbyruimte, opslag van spullen en als loungeplek! Een geweldig huis die zoekt naar nieuwe bewoners, dus kom zeker bij deze charmante woning kijken om zelf de sfeer en de ruimte te ervaren. Bel Snel!

Deze prachtige woning staat te koop in het mooie Achterveld; centraal gelegen in Nederland maar toch heerlijk rustig en groen! Voorzieningen als scholen, een supermarkt en sportfaciliteiten zijn op loopafstand maar ook zijn Amersfoort en Leusden binnen een kwartier te bereiken wanneer je bijvoorbeeld wat uitgebreider wilt winkelen.

De indeling is als volgt:

Begane grond: entree via het achterportaal met toiletruimte met hangend toilet en fonteintje en een garderobe nis. Doorloop naar de ruime woonkamer met open keuken en een open trap naar de 1e verdieping. De zijkant van de woning is uitgebouwd en heeft openslaande deuren. Hierdoor is er een grotere ruimte ontstaan waardoor je daar een grote eettafel kan plaatsen. De open keuken met spoeleiland heeft een stenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur waaronder een groot 6-pits gasfornuis van Borretti met 2 ovens, kleine koelkast en een vaatwasser. In de trapkast tref je de meters met 12 groepen, glasvezel en bergruimte voor voorraad. De gehele woonkamer is voorzien van een mooie houten vloer met hoge plinten én vloerverwarming!

1e verdieping; overloop, 3 slaapkamers. Ook hier zie je weer details als een mooie houten vloer en paneeldeuren. In de slaapkamer aan de voorzijde zijn er bergkasten gemaakt onder het schuine dak, alles mooi en netjes afgewerkt. De slaapkamer aan de zijkant van de woning is ruim en voelt ook zo omdat er geen plafond is maar open tot aan de nok. De moderne badkamer met elektrische vloerverwarming is volledig betegeld en heeft een inloopdouche, een hangend toilet, een ligbad met handdouche, een vaste wastafel met meubel en mooie witte shutters voor het raam.

2e verdieping met vaste trap. Hier tref je een bergzolder.

De aparte berging met bergzolder is te bereiken middels de overkapping. Hier tref je de aansluitingen voor was-apparatuur en tevens kan je hier natuurlijk met gemak je fietsen en/of scooter(s) plaatsen en dan hou je nog ruimte over. Achter in de tuin is er een 2e royale berging met een overkapping. Een heerlijke loungeplek voor jong en oud met daarbij een ruime klus- en hobbyruimte, de droom van iedere man .....

De tuin is echt riant te noemen en is sfeervol aangelegd met sierbestrating, borders en een gazon. Wat zo heerlijk is dat je de gehele dag kan genieten van de zon en wil je even in de schaduw dan is er altijd wel een schaduwplek te vinden. Een fijne tuin waar jonge kinderen heerlijk kunnen rennen en spelen, tieners kunnen chillen met vrienden en volwassenen kunnen ontspannen en genieten van de zon!

Pluspunten: * Prachtige 2-onder-1-kap woning * Perceelgrootte ca. 490m2 (Perceel loopt tot en met de berging achter in de tuin) * Riante tuin * Parkeerruimte op eigen terrein voor meerdere auto's * Berging/bijkeuken met bergzolder * 2e royale berging met overkapping * Ruime woonkamer met zij-uitbouw en een open keuken met spoeleiland * Eerste verdieping met 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste bergkasten * Moderne badkamer met ligbad, inloopdouche, hangend toilet en een wastafel met meubel * Bergzolder bereikbaar via vaste trap. * Mooie details zoals paneeldeuren, glas-in-lood raam, hoge plafonds, glad gestuukte wanden en een houten vloer met hoge plinten * Voorzieningen als scholen, een supermarkt en sportfaciliteiten zijn op loopafstand * Amersfoort en Leusden binnen een kwartier te bereiken * Energielabel D * De gevels, het dak en de vloer zijn in 2012 geïsoleerd en de woning is geheel vv dubbel glas HR++ * Woning wordt aangeboden met ERA Garantie!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 381

Overige

Perceel oppervlakte 490

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 381

Overige

Perceel oppervlakte 490

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars