Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wie wordt de volgende gelukkige?! De verkopers van de Bermudahof 3 wonen hier al 17 jaar met heel veel plezier. Ze waren dan ook helemaal niet van plan te verhuizen. Maar een ander droomhuis heeft ze betoverd dus deze heerlijke woning kan van u worden!

Deze mooie eengezinswoning (woonoppervlak ca. 103 m²) is zeer netjes onderhouden en instapklaar. In 2020 is de badkamer en toilet geheel vernieuwd, in dat jaar is ook de tuin geheel opnieuw betegeld en is er een ruime overkapping gebouwd, ideaal voor het stallen van fietsen of motoren. De eyecatcher op de begane grond is de kamerbrede glaspui met twee schuifpuien. Hierdoor is de woonkamer heerlijk licht en zonnig en heeft u prachtig zicht op de besloten tuin. De gehele pui is voorzien van elektrische rolluiken, hierdoor blijft de woning op warme dagen heerlijk koel. De woning beschikt verder over een ruime entree, moderne, open keuken en op de verdieping drie fijne slaapkamers, een ruime berging/was- en stookruimte en een luxe badkamer (vernieuwd in 2020). Dit is een echte eyecatcher met mooie zwarte accenten.

De locatie van de woning is ook prima: gelegen in de kindvriendelijke en rustige "De Hoven", in de wijk Zenderpark. Op loopafstand afstand van winkels, scholen, sport, uitvalswegen en het historische stadscentrum van IJsselstein.

Indeling: Begane grond: Ruime entree met toegang tot (in 2020 vernieuwd) toilet met fonteintje, meterkast en garderobe. Toegang tot de woon/eetkamer met twee schuifpuien (voorzien van elektrische rolluiken) en de open keuken. De woonkamer is voorzien van een moderne laminaatvloer en fraai op maat gemaakt TV/berg-meubel met verlichting. De inpandig gelegen open keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat met rvs-afzuigkap (recirculatie), combimagnetron/oven, en (onlangs vernieuwde) vaatwasser. De losstaande, Amerikaanse koelkast gaat mee. Vanuit de woonkamer lopen we via de tussenhal met studiehoek naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: Ruime overloop met toegang tot de 3 slaapkamers (resp. 12,2, 7,5 en 9 m²), badkamer en technische ruimte/was/bergruimte. Met extra bergruimte boven het trapgat. De ruime badkamer (5,4 m²) is in 2020 stijlvol verbouwd met mooie zwarte accenten en voorzien van een ruime inloopdouche met regendouche, 2e toilet, handdoekradiator, wastafelmeubel, dubbele wastafel met een verlichtte en verwarmde spiegel. In de ruime berging vinden we de wasmachine-en droger aansluiting, cv-combiketel (Intergas 2013, huur), de mechanische ventilatie-unit en toegang tot de bergruimte boven het trapgat.

De tuin: De zonnige tuin (gelegen op het westen) biedt veel privacy. Deze is in 2020 geheel opnieuw bestraat. Tevens is er een overkapping gebouwd voor het stallen van fietsen of motoren. De aangebouwde stenen berging is voorzien van elektra en een buitenkraantje aan de buitenzijde.

Bijzonderheden: - Aantrekkelijke, goed onderhouden 4-kamer eengezinswoning; - Badkamer en toilet volledig vernieuwd in 2020; - Elektrisch rolluiken voor gehele glazen pui op begane grond; - Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2021; - Tuin geheel opnieuw betegeld in 2020 en voorzien van overkapping voor stalling van fietsen en motoren; - Kozijnen buitenzijde in 2022 geschilderd; - Woning is voorzien van energielabel A; - ERA garantie van toepassing; - CV-combiketel is een huurketel - Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 383

Overige

Perceel oppervlakte 126

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 383

Overige

Perceel oppervlakte 126

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij