Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de nabijheid van het centrum van Bruinisse mogen wij u deze vrijstaande woning aanbieden. De woning met de bestemming detailhandel kent diverse gebruiksmogelijkheden (o.a. kantoor en/of winkel aan huis). Zowel de ondernemer als het gezin wat op zoek is naar een ruim object zullen zich zeker tot deze woning aangetrokken voelen.

Als u via de voordeur binnenkomt lopen we de ruime hal in. Links bij binnenkomst treft u de toilet aan en daar tegenover de trap naar de eerste verdieping. Aan u rechterhand ziet u een radiator, een warmer welkom kunt u zich niet wensen. Als we doorlopen zien we rechts nog een ruimte waar u uw jas kan ophangen, waardoor deze niet in de weg hangt. Onder de trap vinden we de meterkast achter een houten deurtje. Aan het einde van de hal zien wij twee deuren. De deur aan uw rechterhand brengt ons naar de woonkamer. Hier stappen we via een tussendeur de ruime woonkamer binnen. Deze kamer heeft veel lichtinval door de vier aanwezige ramen, elk voorzien van dubbel glas. De ramen zijn afgewerkt met marmeren vensterbanken. De woonkamer is voorzien van een betonvloer en daar bovenop ligt parket. Ook is er een aansluiting aanwezig voor een gashaard.

Als we teruglopen naar de tussendeur lopen we naar rechts en zo stappen wij de keuken binnen. Wat gelijk opvalt, is dat er veel kastruimte aanwezig is. Ook is er een ingebouwde koelkast en vaatwasser aanwezig. Wat ook opvalt is een mooie Etna 6-pits gaskookplaat met daarbij ook nog een oven. Verder is de keuken voorzien van twee ramen voor de nodige lichtinval en hierdoor heeft u ook zicht op de achtertuin met veel privacy. Vanuit de keuken heeft u ook toegang tot de kelder. Hier kunt u wat extra voorraad kwijt.

Als we vanuit de keuken doorlopen komt u via een tussendeur aan in de aanbouw. In deze aanbouw treft u naast een bijkeuken met wastafel ook nog een ruimte van ongeveer 22 m2 aan die gebruikt kan worden als bijvoorbeeld een winkel, kantoor, kapsalon, massagesalon of wellicht weet u nog een gat in de markt. In ieder geval zijn er genoeg mogelijkheden! In de bijkeuken vindt u nog een berging, hier is de opstelplaats van de Remeha cv combiketel (2007) te vinden.
Via de trap in de hal komen we aan op de overloop. Hier treft u vijf deuren aan. Deze leiden ons naar drie ruime slaapkamers, een inloopkast en tot slot een badkamer. Eerst betreden we de slaapkamers. De eerste slaapkamer is de kleinste van de drie en beschikt over een inbouwkast, een raam en een deur naar het balkon. Hier kijkt u het dorp Bruinisse in en ziet u het water van de haven aan uw linkerzijde.
De tweede en derde slaapkamer beschikken over twee ramen en een inbouwkast. Overigens beschikken alle slaapkamers over een radiator.
Tot slot komen we aan in de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, raam, ligbad met een douche, een 2e toilet en een droogrek. De badkamer is betegeld.

Als we de inloopkast betreden, vindt u hier een trap. Deze brengt ons op de tweede verdieping bij de bevloerde zolder met twee dakramen. Deze zolder heeft heel veel bergruimte.

Via de tussendeur bij de keuken lopen we de beschutte achtertuin in, welke is gelegen op het zuiden. Hierbij staat u gelijk onder een overkapping waar u lekker (droog) kunt zitten. De tuin is in zijn geheel bestraat, wat het erg onderhoudsvriendelijk maakt. In de tuin vindt u nog een grote berging / werkplaats aan. Ook is er nog een houten schuur gerealiseerd. Door middel van twee grote openslaande deuren heeft u een vrije achterom.


Een mooie vrijstaande woning gevestigd op een mooie locatie aan het water. Met deze woning heeft u veel mogelijkheden in handbereik doordat er een winkelpand gevestigd is aan de woning. Hier kunt u alle kanten mee op, denk hierbij aan een kantoor aan huis of een winkelpandje. Kangeroewonen behoort ook tot de opties. Wie weet heeft u een mooi idee, wij zijn benieuwd!

Deze vrijstaande woning is gelegen in het dorp Bruinisse. In Bruinisse (ca.3995 inwoners) wonen in verhouding veel jonge gezinnen.
Nieuwkomers worden snel opgenomen in de gemeenschap en er is een grote betrokkenheid bij de dorpsgemeenschap.
Bruinisse heeft een bruisend verenigingsleven en er zijn vele sport- en andere clubs. Vanuit de hele regio komen jongeren naar de jeugdsoos.
Ook voor ouderen zijn er voldoende zorgvoorzieningen.
De drie basisscholen ( een protestants-christelijke, een reformatorische en een openbare) in Bruinisse floreren; het leerlingaantal is de laatste jaren steeds gegroeid.
Bruinisse staat vooral bekend om de (mossel en paling) visserij en het Grevelingenmeer met zijn jachthaven.

Vroeger was de vissersplaats Bruinisse een ringdorp, met winkels langs de ring. Een aantal winkels is nu verdwenen, maar de overgebleven plaatselijke winkels voorzien in de meeste behoeften. Buiten de ring zijn er supermarkten bijgekomen. In de kern staan 1238 woningen; het buitengebied telt nog eens 270 huizen. De randstad is goed en snel te bereiken. De reistijd naar Rotterdam bedraagt ongeveer 45 minuten. Ook zijn er prima busverbindingen (minstens elk uur een bus naar Rotterdam en naar Zierikzee, dat op 13 kilometer afstand ligt).

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1947
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1947
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 480
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 280
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2007
Aantal slaapkamers 3
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kooijman Makelaardij

Deltastraat 12
4306BK Nieuwerkerk (Zeeland)
T: 0111 - 644145
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Steinstraat in Bruinisse?