Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De ideale hoekwoning.
Zoekt u een ruime, zonnige woning waar u zo in kan trekken? Dan is dit dé woning voor u.
Met verzorgde voortuin en grote, gezellige achtertuin op het zuiden, voorzien van meerdere terrassen, deels met overkapping. Tevens met grote schuur over de hele lengte van het huis. De gehele woning is voorzien van cv en dubbel glas.
Gelegen in een groene kindvriendelijke wijk, aan de rand van Heinkenszand met winkels en scholen op loopafstand. Speeltoestellen en de start van wandel- en fietsroutes bevinden zich om de hoek.
Begane grond:
U komt binnen in de entree, waar zich het 1e toilet bevindt, de meterkast en de deur naar de woonkamer.
De ruime, lichte, tuingerichte woonkamer, met houtkachel, heeft een kunststof schuifpui over de hele breedte van de kamer en een open trap naar de 1e verdieping.
Vanuit de woonkamer (35m2) komt u in de brede halfopen keuken (11m2) met zicht op de voortuin (17m2). Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken (6,8m2). Via de bijkeuken, voorzien van was- en vaatwasmachine aansluitingen, kunt u ook weer naar de voortuin.
De beneden verdieping is voorzien van kunststof kozijnen, behalve de voordeur en de buitendeur van de bijkeuken. Deze zijn van hardhout en in uitstekende staat van onderhoud.
Loopt u via de schuifpui de nette, goed verzorgde achtertuin (115m2) in, komt u op het terras met zonnescherm. Vanaf het terras loopt u via het pad of over het gras naar de overkapping achterin de tuin of naar de naast het huis gelegen grote schuur. Zowel vanuit de schuur als via de tuin kunt u naar de naast en achter het huis gelegen brandgang.
De ruime overkapping (12m2) is voorzien van licht en elektra, en ideaal om overdekt te relaxen en van de avondzon te genieten.
In de schuur (22m2) met water en elektra aansluitingen vindt u alle ruimte die u zich maar kan wensen voor opslag. Alle plek voor tuinmeubelen, bbq, gereedschap, etc, etc.
Tegen de schuur aan, vindt u aan de voorkant van het huis nóg een overkapping (5m2) voor het stallen van fietsen, motor en/ of vuilcontainers.
1e verdieping:
Via de open trap komt u op de overloop die toegang verschaft tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de zolder.
2 slaapkamers (16m2 en 9,5m2) bevinden zich aan de achterkant van het huis. De 3e slaapkamer (13m2) is aan de voorkant, deels boven de bijkeuken. De badkamer (4,5m2) met douche, wasbak en 2e toilet bevindt zich ook aan de voorkant.
De gehele 1e verdieping is voorzien van kunststof kozijnen en voorzet horren.
Zolder:
Via de vaste trap komt u op de ruime zolder/ 4e slaapkamer (21m2). De zolder heeft 2 dakramen, beiden voorzien van zonnescherm en verduistering.
De zolder is groot genoeg om indien gewenst te verdelen, zodat er een 5e slaapkamer gecreëerd kan worden.
Tevens op de zolder, meerdere bergruimtes en cv kast. De cv ketel, Nefit HR combiketel bouwjaar 2012 heeft in april 2019 net zijn jaarlijkse onderhoudsbeurt gehad.
De gehele zolder is voorzien van dakisolatie.
Maak snel een afspraak om deze mooie hoekwoning te bezichtigen!
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Stappenplan nieuw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 475

Overige

Perceel oppervlakte 231

Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kapitein Rondairestraat 1C
5015BC Tilburg (Noord-Brabant)
T: 0880306325
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Roofvogelstraat 49 in Heinkenszand?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis