Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit royale kavel van 1000m2 biedt werkelijk alle rust en privacy in een fantastische groene omgeving aan de rand van Aardenburg. Bent u op zoek naar een perfecte locatie om jouw eigen droomwoning te realiseren, dan is dit absoluut een unieke kans.

Het ruime perceel geeft je de mogelijkheid om je fantasie de vrije loop te laten. Een landelijke of juist moderne villa onder architectuur gebouwd, je kunt nog elke keuze maken. Op deze plaats ben je vrij in de keuze van architect, bouwonderneming en woningstijl, met inachtneming van de geldende bestemmingsregels en de goedkeuring van de gemeente.

De locatie bevindt zich aan de rand van Aardenburg in een groene omgeving. Binnen 15 minuten rijden bereikt je het centrum van Knokke en Brugge in respectievelijk 30 minuten en binnen een uur sta je in Gent en Antwerpen. De mooiste stranden van Nederland tussen Cadzand en Breskens zijn nooit ver weg en een genot voor een dagje uit aan de kust. Het stadje Sluis is absoluut een aanrader voor een dagje winkelen en culinair genieten. Kortom een unieke plek die rust en ruimte combineert met de vele mogelijkheden die de omringende regio te bieden heeft.

Voor extra inlichtingen neem vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie. Uiteraard maken wij graag tijd voor een bezoek om deze prachtige plek te komen ervaren.

KIJKDAG : Zaterdag 17-04-2021. Graag vooraf aanmelden!
De vraagprijs betreft een 'BIEDEN VANAF PRIJS' van € 245.000,- k.k.

Kenmerken:
- Schitterend kavel in een groene en private omgeving;
- Perceel 1000m2;
- Perceel is goed verzorgd door de huidige eigenaren;
- Riolering reeds aanwezig;
- Bouwleges/vereveningsbijdrage voor koper van toepassing.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige

Overige

In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 1000
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige

Overige

In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 1000
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

MYHOUSE makelaars