Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wij zijn Ready om een mooi stukje grond in IJzendijke aan te bieden. Achterin de Kruithuisstraat is deze perfecte grond te vinden waar je optimaal kunt genieten van privacy. Op dit perceel van 367 m² heb je de mogelijkheid om een leuke vrijstaande woning neer te zetten. Dit is één van de laatste mogelijkheden in IJzendijke, daar waar alle andere vrije percelen verkocht zijn.

We zitten graag met je samen om je inspiratie te geven in de manieren waarop je een woning kunt bouwen. We geven je ook graag een voorbeeld van wat er gebouwd kan worden, echter is er binnen de bestemmingsplanregels veel mogelijk. Wij informeren je hier graag over bij ons op het kantoor!

De stadswal met een unieke doorgang geeft ruimte voor heerlijke wandel- en fietsroutes door en langs de stad. Het ‘Bunkerbos’ (met overblijfselen van vroegere militaire opslagplaatsen) is aan de andere kant van de weg gelegen en een heel leuk bos om de hond uit te laten. Betrek ook zeker ‘de Veste’, een soort gracht langs de vesting met hertjes, in je wandeltocht. IJzendijke kent veel diversiteit. Het historische centrum van ‘Petit Paris’ staat bekend om de gezellige markt met verschillende cafés. IJzendijke kent al sinds de jaren 80 veel vernieuwingen in de woningbouw met eerst de wijk aan de Kleine Jonkvrouwstraat, vervolgens de wijk langs de Mauritsweg en nu deze wijk. Hierdoor is het een jonge stad met maar liefst 2 grote basisscholen. Ook het verenigingsleven is hier levendig met een tennis-, voetbal- en volleybalvereniging. De boodschappen zijn ook in deze stad te doen bij de lokale Plus.

Nu zijn de nieuwbouwprojecten ver op zijn einde, dus zorg dat je er snel bij bent om nog de vruchten mee te plukken met dit stukje bouwgrond.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 367

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 367

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Ready Vastgoed

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.