Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bouw uw droomvilla aan het water! Dat kan op dit unieke bouwkavel van ca. 1.215m2 (incl. deel water) aan het water waardoor u de mogelijkheid heeft tot het realiseren van een ligplaats voor uw boot. Het kavel is gelegen in het schitterende project “Waterfront Tholen”.

Aanmeren is thuiskomen! Wonen met letterlijk het water aan uw voeten.
Het bouwkavel ligt direct aan de gezellige haven van Tholen met een werkelijk spectaculair uitzicht. Vanuit de haven is er waterverbinding naar de Oosterschelde, landinwaarts en naar open zee. Aan de andere zijde van de haven ligt het historisch centrum van de stad met alle voorzieningen.

Koopsom € 450.000 v.o.n. Om het totale aanzicht en de daarbij behorende kleurstelling van het nieuwbouwplan "Waterfront Tholen” zoveel mogelijk in tact te laten, moet uw woning van vergelijkbare architectuur zijn. Bel direct voor de verkoopdocumentatie.

Via de loopbrug over het water van de haven kan u een heerlijk rondje haven maken en loopt/fietst u zo het gezellige historische centrum met haar voorzieningen in. Op ca. 45 auto minuten liggen zowel Rotterdam en Antwerpen. Of dichter bij huis: op ca. 15 minuten het gezellige Bergen op Zoom.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1215

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1215

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Atta Makelaars

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.