Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Tja, ouder geworden en dan meer rust en gemak wensen…?
Dan is een BUNGALOW zeker interessant!
Het gehele leefprogramma op de begane grond, 2 slaapkamers (mogelijkheid voor 3 zelfs) aanwezig voor eventueel logerende (klein)kinderen, riante inpandige garage voor de auto met nog extra hobbyruimte, leuke tuin met zitjes, gelegen op een leuke zichtlocatie…
De inderdaad zeer ruime inpandige garage leent zich ideaal om desgewenst hier een royale 3e slaapkamer te realiseren.
Het lijkt wel een verlanglijstje van willekeurige senioren…? Denkbeeldig? NEE!
Gevonden: aan de Van den Abeelestraat 2 te Oosterland!
Bel Kater Makelaardij voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging.

INDELING:
Begane grond:
Overdekte entree met spotverlichting en watertapkraan. Entreehal (ca. 2,89 x 2,42 m.) voorzien van cv. Entreehal met betonvloer bedekt met zalmkleurige plavuizen, heeft stenen wanden v.v. structuur met daarboven een kunststof plafondafwerking v.v. spotverlichting.
Vanuit deze entreehal toegang naar de 2e hal en naar de inpandig bereikbare garage. Deze ruime garage (ca. 3,75 x 10,46 m.) met plaats voor eventueel 2 auto’s is v.v. een elektrisch bedienbare (met afstandbediening) sectionaal garagedeur aan voorzijde, loopdeur aan achterzijde, elektra en enkele beglazing. Centraal verwarmde garage met betonvloer, heeft halfsteensmuren met daarboven een geïsoleerd plat dak bedekt met bitumendakbedekking.
L-vormige 2e hal (ca. 1,00 x 3,17 / 1,00 x 1,70 m.) met cv en meterkast (met o.a. voldoende groepen, krachtstroom(kook)groep, dubbeltariefmeter en de gas-/watermeter). De vloer- en wandafwerking is hetzelfde als in de entreehal, echter hier daarentegen een gipsplaten plafondafwerking (met vlizotrap naar de 1e verdiepings- c.q. bergzolder).
2e Hal met cv biedt verder toegang naar:
- Het deels licht (wit/grijs) betegelde toilet (ca. 0,90 x 1,10 m. / ca. 2008) v.v. hangcloset, fonteintje, grijze vloerplavuizen met daarboven een kunststof plafondafwerking v.v. natuurlijke afzuiging.
- De geheel licht (wit/mintgroen) betegelde douche (ca. 1,05 x 1,70 m. / ca. 2002) v.v. separate douche met thermokraan, wastafel, designradiator, zwart/mintgroene vloerplavuizen met daarboven een gipsplaten plafondafwerking eveneens v.v. natuurlijke afzuiging.
- Bijkeuken (ca. 1,77 x 2,47 m.) aan voorzijde gelegen, is v.v. deels licht betegelde wanden, cv, witgoed aansluitingen en een open vaste kast. De vloer-, wand- en plafondafwerking is hier hetzelfde als in de 2e hal. Tevens bevinden zich hier de waterontharder én de omzetter (merk: Solar Edge) van de 14 aanwezige zonnepanelen.
- Slaapkamer 1 aan achterzijde (ca. 3,45 x 3,30 m.) is v.v. 2 vaste kasten, cv en op de (beton)vloer ligt lichtgekleurde vinyl. De wand- en plafondafwerking is hier ook weer hetzelfde als in de 2e halruimte.
- Royale L-vormige woonkamer (ca. 3,70 x 3,50 / 7,10 x 2,40 m.) is v.v. een vaste kast, cv, tel/tv aansluiting, rondom elektrisch bedienbare rolluiken, verder aan achterzijde nog dubbel openslaande terrasdeuren. Hier echter gedeeltelijk een houtenvloer bedekt met luxe vinyl, de wand- en plafondafwerking is hier ook weer hetzelfde als in de 2e halruimte.
- Gesloten keuken (ca. 2,25 x 3,10 m. / ca. 1998), welke aan de wanden deels licht betegeld is met metrotegels, heeft een hoekopstelling in de kleuren licht eiken met eveneens mintgroen. Deze nog nette keuken(opstelling), gesitueerd aan de achterzijde, is v.v. een mdf-werkblad, inductiekookplaat (Etna), vlakschermafzuigkap, koelkast (Bauknecht), oven (Etna) en vaatwasser (Neff). Verder treffen we hier in de keuken nog de volgende zaken aan: cv, een elektrisch bedienbaar (met afstandbediening) knikarm-zonnescherm, een vaste kast en spotverlichting. De vloer- en wandafwerking is weer identiek aan 2e hal, echter hier met een kunststof plafondafwerking.
- Ouderslaapkamer (ca. 3,35 x 2,45 / 3,15 x 2,75 m.), eveneens gesitueerd aan de achterzijde, is v.v. een zwart/wit betegelde ligbadhoek met plateau, thermokraan en elektrische afzuiging. Verder nog cv, een wastafel met betegeling en een draaikiepraam aan achterzijde. De vloer is hier evenals in de woonkamer bedekt met luxe vinyl, de wand- en plafondafwerking is hier ook weer hetzelfde als in de 2e halruimte.

1e (Bergzolder)verdieping:
Vanuit de 2e hal middels vlizotrap te bereiken. Houtenvloer met daarboven houten spanten en een - dakbeschot. Elektra en deels nog enkele beglazing aanwezig. Verder treffen we hier de cv-opstelling (Vaillant Eco Tec Plus VHR 30-34 combiketel van ca. 2013) aan. Een stahoogte van ca. 1,83 m.

Tuin:
Aan voorzijde siertuin met (sier)bestrating c.q. looppaden en een royale oprit voor meerdere auto’s. Zijzijde: bestrating, verder afgezet middels houten schuttingdelen.
De geheel omsloten (o.a. middels houten schuttingdelen), zuidwestgerichte achtertuin is v.v. sierbestrating / terras, borders en een waterafvoerput. Verder hier nog een houten tuinberging (ca. 2,25 x 2,80 m.) v.v. betonvloer, elektra en een zadeldak bedekt met (mogelijk asbesthoudende) golfplaten.

Algemeen:
De woning is grotendeels voorzien van (hard)houten kozijnen met isolerende beglazing (deels v.v. draaikiepramen, glasroedeverdeling en/of geïntegreerde ventilatie) en elektrisch bedienbare rolluiken.
Op het dakvlak van de woning aan achterzijde liggen 14 zonnepanelen.
De dakgoten van de woning zijn plaatselijk v.v. een kunststof gootombouw. Medio oktober 2021 is het buitenschilderwerk nog gedaan.
De radiatoren zijn veelal v.v. thermostaatknoppen, verder is er ook nog een waterontharder aanwezig.
Medio 1998 is de woning aan de zijzijde uitgebouwd: de toenmalige garage is de ouderslaapkamer geworden en de huidige entree en garage zijn er bijgebouwd.
Ruime parkeergelegenheid aanwezig aan voorzijde van de woning.
Bouwkundig rapport en bouwtekeningen zijn op aanvraag ter inzage.

Voorzieningen:
Aangesloten op gas, water, elektra, KTV, telefoon en riolering.
Verwarming en warmwater middels de voornoemde Vaillant Eco Tec Plus VHR 30-34 combi-verwarmingsketel van ca. 2013.

Bouwkenmerken:
Bouwwijze: Traditioneel, betonvloeren (m.u.v. gedeelte woonkamer en verdiepingsvloer), opgemetselde spouwmuren, pannengedekt zadeldak.
De stenen laagbouw (= garage, entree en ouderslaapkamer) aan zijzijde heeft een betonvloer en heeft daarentegen een geïsoleerd plat dakconstructie bedekt met bitumendakbedekking.

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Schouwen-Duiveland, kadastraal Gemeente Duiveland, Sectie B, nummer 1381, Groot 4 are en 55 centiare.

Aanvullend:
Oosterland is een bijzonder jonge kern. Het aantal inwoners bedraagt ca. 2505. Anders dan in andere kernen is er in het geheel geen sprake van vergrijzing. De vele jonge gezinnen in het dorp zijn kinderrijk: de kern telt 365 kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. In Oosterland woont weinig ‘import’. De weinige mensen die van buitenaf zijn gekomen hebben voor Oosterland gekozen vanwege de rust. De inwoners zijn gehecht aan hun dorp en veel jongeren willen er ook blijven wonen. De dorpsgemeenschap is hecht. Het verenigingsleven is zeer actief. Er zijn onder meer verschillende sportclubs (ook voor ouderen), een muziek- en een toneelvereniging en twee zangverenigingen. De reformatorische en de openbare basisschool hebben ruim voldoende leerlingen. Zij worden ook bezocht door kinderen uit andere kernen. Daarnaast gaan er ook kinderen uit Oosterland juist in andere kernen naar school. Kerkelijke activiteiten worden ontplooid door de Gereformeerde Gemeente Oosterland, de Hervormde Gemeente Oosterland en de Oud Gereformeerde Gemeente Oosterland. De bouwnijverheid en de handel & reparatie bieden de meeste werkgelegenheid in Oosterland. Vooral in de woningbouw en de detailhandel is er werk. Ongeveer de helft van de werkende bevolking pendelt voor het werk naar andere plaatsen, binnen de regio of in de Randstad. Door de uitstekende verbindingen is dit goed te doen. Oosterland is een mooie en rustige woonplaats. De kern is weinig monumentaal. Er zijn veel voorzieningen, waaronder twee banken, een bibliotheek en een kapsalon. De afstand Oosterland-Zierikzee is bijna 9 km. De busverbindingen zijn uitstekend. De bereikbaarheid van de Noordzeestranden, de verder gelegen steden als Brugge, Antwerpen en Breda alsmede het nabij gelegen pittoreske Zeeuwse vestingstadje Zierikzee, is zeer goed.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 455
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Dak type Zadeldak
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Bungalow Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel D
In overleg Ja
Rolluiken Ja
BouwjaarCV 2013
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 455
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Vaillant Eco Tec Plus Vhr 30-34 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 30
Garage inpadig Ja
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Hout
Buitenzonwering Ja
LeeftijdCV ketel 10
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1250 Breedte: 325 Oppervlakte: 41
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 455
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Dak type Zadeldak
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Bungalow Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel D
In overleg Ja
Rolluiken Ja
BouwjaarCV 2013
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 455
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Vaillant Eco Tec Plus Vhr 30-34 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 30
Garage inpadig Ja
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Hout
Buitenzonwering Ja
LeeftijdCV ketel 10
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1250 Breedte: 325 Oppervlakte: 41
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?