Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WONEN
IN OUD-VOSSEMEER

Wilt u ook rustig wonen, nabij de Oosterschelde en met een supermarkt op loopafstand? Dit kan bij deze kavels!

Deze kavels gelegen aan de Patrijzenweg, zijn te koop voor de bouw van een vrijstaande woning of twee-onder-één-kapwoning.

Houdt u van het strand? Vanaf nu hoeft u hiervoor niet meer in de file te staan, lang te zoeken naar een plekje of het zand uit de auto te zuigen. In het naastgelegen dorp vindt u het schone en gezellige strandje van Sint-Annaland met prachtig helder water.

Ook als u niet van de zee houdt, kunt u in Oud-Vossemeer heerlijk wandelen, fietsen of een hapje eten. Als u liever wilt genieten van bomen en groen om u heen, dan biedt het naastgelegen dorpsbos en het nabije polderlandschap de uitkomst.

Voor winkels hoeft u niet ver te zoeken. Met een supermarkt op 750 meter loopafstand kunt u zich makkelijk voorzien van de dagelijkse boodschappen. Met de auto bent u in enkele minuten in Tholen-stad of Bergen op Zoom. Rijdt u een half uurtje verder, dan zit u in hartje Antwerpen, Breda of Rotterdam.

Ook zijn er goede busverbindingen naar middelbare scholen, zoals Bergen op Zoom, Goes en Middelharnis.

Weinig verkeer, dus ook veilig voor kinderen. Vanaf de Patrijzenweg zijn er verschillende basisscholen en kinderopvangen op enkele minuten loopafstand. In de prachtige speeltuin “De Vossetuin” kunnen kinderen zich uren vermaken met hun vriendjes en vriendinnetjes. Daarnaast is er in Oud-Vossemeer een vestiging van Bibliotheek Oosterschelde.

Voor de sportievelingen zijn er genoeg verenigingen in de buurt, zoals voetbal, tennis en nog veel meer! Zelfs tijdens de koude winterstop kunt u door met sporten en kunt u heerlijk schaatsen op de schaatsbaan! Op cultureel gebied zijn er genoeg mogelijkheden, zoals diverse koren of een muziekvereniging.


UW
KAVEL

Bouwvoorschriften
• Per bouwkavel is maximaal één wooneenheid toegestaan.
• De bouwhoogte van het hoofdgebouw mag maximaal 10 meter bedragen.
• De goothoogte van de woning mag maximaal 6 meter bedragen.

Bovenstaande bouwvoorschriften zijn gekoppeld aan het huidige bestemmingsplan wat geldt voor deze twee kavels. Alle te bouwen werken moeten voldoen aan de regels omtrent de geldende wet- en regelgeving, zoals het Bouwbesluit. Aan deze bouwregels kunnen verder geen rechten ontleend worden. Voor meer informatie verwijzen we u naar www.ruimtelijkeplannen.nl


Kavel 1: 651 m2 VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
Kavel 2: 839 m2 VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 1

Woningdetails

Aantal verdiepingen 1

Overige

Hoofdtype Bouwgrond
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 839
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 1

Woningdetails

Aantal verdiepingen 1

Overige

Hoofdtype Bouwgrond
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 839
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Uw Baron

Wooninfluencers

Laden..