Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze fantastische woonboerderij is in de afgelopen 14 jaar met liefde, vakmanschap en oog voor detail geheel gerenoveerd en verbouwd tot een zeer comfortabele woning met inpandige schuur die voor vele doeleinden geschikt is. Het woonoppervlak is maar liefst 240 m2 en de schuur biedt nog eens 275 m2 ruimte. De woning is optimaal geïsoleerd en kwalitatief hoogwaardig verbouwd met behoud van authentieke details. Er is een compleet woonprogramma op de begane grond en heel veel ruimte die u naar eigen wens in kunt vullen.

De voormalige hofstede "Klein Kinderhof" stamt van origine uit de 16e eeuw, en was de laatste boerderij in functie binnen de dorpskern. Bij de renovatie zijn een aantal originele details bewaard gebleven waardoor de woning een authentiek karakter heeft met massieve houten spanten, een kelder met tongewelf en daarboven een opkamer met originele bedstee en de "tegelkamer" waar een hele muur met antiek tegelwerk bewaard is gebleven. Ondanks het authentieke karakter hoeft u op het gebied van comfort niet in te leveren. De gehele woning is optimaal geïsoleerd en de vloeren zijn voorzien van vloerverwarming. Het energielabel is B. De woning is voorbereid op de plaatsing van zonnepanelen en een warmtepomp zodat de stap naar gasloos eenvoudig te maken is.

De woonboerderij staat op een fraai perceel van 2880 m2 in de kern van Biezelinge.
Normaliter vindt je dit soort woningen in het buitengebied. Maar bij deze woonboerderij heeft u alle voorzieningen van Kapelle op loopafstand. Er is een uitgebreid winkelbestand, 3 supermarkten, diverse basisscholen, een station, sportpark, kinderopvang etc. Goes ligt op 10 autominuten afstand en steden als Rotterdam, Breda en Antwerpen zijn binnen een uur te bereiken.

Indeling
Begane grond:
Via de voordeur aan de zijkant van het woonhuis komt u binnen in de hal met vaste kast. De riante woonkamer van ca. 70m2 bevindt zich in de voormalige schuur en kenmerkt zich door de fraaie lichtinval door de grote raampartij waar vroeger de schuurdeuren zaten, de massief houten spanten die in het zicht zijn gebleven en de hoge plafonds. Aan de woonkamer, in het stenen huis, grenst de luxe woonkeuken v.v. goede inbouwapparatuur en natuurstenen blad. Vanuit de keuken is de wijnkelder toegankelijk met daarboven de opkamer met originele bedstee. Deze ruimte is een fijne hobbykamer of speelkamer voor de kinderen. Daarnaast bevindt zich een hal met zijdeur, trapopgang en toegang tot de "tegelkamer" Deze kamer is met een oppervalk van ca. 10 m2 een ideale kantoorruimte of slaapkamer. Als we vanuit de woonkamer naar achteren gaan komen we in een hal met kastruimte en toegang tot de luxe badkamer met ligbad, dubbele wastafel, toilet en inloopdouche. Ook de hoofdslaapkamer is in dit gedeelte van de woning gesitueerd. Deze kamer is 18 m2 en biedt toegang tot de tuin. De gehele begane grond vloer (m.u.v. de opkamer) van de woning beschikt over een Belgisch hardstenen vloer met vloerverwarming. De schuur is vanuit de woning toegankelijk en is voor vele doeleinden geschikt te maken. Momenteel wordt de schuur gebruikt als opslag/hobbyruimte. Met een gevlinderde begane grondvloer van ruim 200 m2 en 4 dubbele openslaande deuren kunt u zich voorstellen dat er vele invullingen mogelijk zijn.

Verdieping:
De verdieping van de woning biedt plaats aan 2 grote slaapkamers van respectievelijk ca. 17 en 25m2 en een complete badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet.
De verdieping van de schuur beschikt over heel veel bergruimte. Hier kunnen relatief eenvoudig meerdere slaapkamers worden gerealiseerd.

Rondom de woning ligt een geheel omheinde tuin met op afstand bedienbare toegangspoort. Er is een groot gazon en strakke bestrating zodat het onderhoud relatief eenvoudig is. De bezonning is optimaal en aan privacy is geen gebrek.
Er is een bron met pomp voor de bewatering van de tuin. Achter de schuur staan de restanten van een voormalig bijgebouw zodat op deze plek een nieuwe overkapping of bijgebouw geplaatst kan worden.

Dit unieke object biedt mogelijkheden voor grote gezinnen, combinatie van wonen en werken, mantelzorg wonen, B&B etc.

Wilt u onderzoeken of deze woning aan uw woonwens voldoet?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij laten het huis graag aan u zien.

Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1600
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1600
Woon oppervlakte 243
Inhoud woonhuis 2950
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Berging Ja
Achterom Ja
In overleg Ja
BouwjaarCV 2012
Hellend dak Ja
Perceel oppervlakte 2880
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel Ito
Oppervlakte woonkamer 70
Stadscentrum Ja
Bestaande bouw Ja
Tuin rondom opp 2400
Woonboerderij Ja
Aantal badkamers 2
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1600
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1600
Woon oppervlakte 243
Inhoud woonhuis 2950
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Berging Ja
Achterom Ja
In overleg Ja
BouwjaarCV 2012
Hellend dak Ja
Perceel oppervlakte 2880
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel Ito
Oppervlakte woonkamer 70
Stadscentrum Ja
Bestaande bouw Ja
Tuin rondom opp 2400
Woonboerderij Ja
Aantal badkamers 2
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?