Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Royale, vrijstaande semi-bungalow met 6 slaapkamers en grote inpandige garage. Door de ruimte en de praktische indeling bestaat de mogelijkheid voor een praktijk of kantoor aan huis. Deze woning met een inhoud van ca. 800 m3 is gelegen op een prachtige locatie aan de Moerkapelse Zijde en staat op een perceel van 1.774 m2 eigen grond.

Het grote perceel biedt via het bestemmingsplan de mogelijkheid om hier nog 2 woningen te bouwen.

Deze bijzonder fraaie woning ligt aan de rand van het dorp Moerkapelle; nabij de dorpskern met winkels, scholen en de kerk. Moerkapelle is een sfeervol dorp in het Groene Hart. Het dorp is uitstekend gelegen op slechts enkele autominuten van zowel de A-12 (Den Haag – Utrecht) als de A-20 (Gouda-Hoek van Holland)

De indeling van de woning is als volgt:

Souterrain: Hal/achterentree met trapkast en betegeld toilet voorzien van fonteintje. Ruime slaapkamer van ca. 21 m2 met vaste kastenwand. Fraaie licht betegelde badkamer met ligbad en dubbele wastafel. Inpandige garage/berging (ca. 54 m2) voor meerdere auto’s met automatische roldeur, wasmachine- en drogeraansluiting. In deze garage bevindt zich de ketel (Nefit Ecomline) in een aparte daarvoor bestemde ruimte.

Begane grond: Fraaie lichte hal met trapopgang, meterkast en garderoberuimte. De heerlijk lichte woonkamer van ruim 40 m2 is v.v. een open haard, plavuizen vloer en schuifpui naar terras. De moderne open keuken in lichte kleurstelling is v.v. diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken kunt u naar een klein balkon aan de achterzijde van de woning van waaraf u zicht heeft op de tuin. Op de woonlaag treft u naast woonkamer en keuken een tweetal slaapkamers (of werkkamer / tv kamer) van respectievelijk 3.77 x 4.47 en 3.77 x 2.72 en vanuit de hal is dan nog een modern betegelde badkamer met douche, wastafel en toilet bereikbaar.

Verdieping: Op de verdieping, bereikbaar via een fraaie hardhouten trap, bereikt u via een overloop en een tussenkamer een 3-tal royale slaapkamers van resp. 4.96 x 2.87, 4.96 x 3.74 en 2.31 x 3.35. Al deze slaapkamers zijn v.v. Velux dakramen.

Rondom de woning is een royale tuin met diverse terrassen.

Bijzonderheden: - Mogelijkheid voor bouw van 2 extra woningen op het perceel - Vrijstaande semi-bungalow - 6 Slaapkamers - 2 Badkamers - Inpandige garage - Mogelijkheid tot praktijkruimte/kantoor - Royale tuin

DISCLAIMER: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 220
Inhoud woonhuis 800

Overige

Perceel oppervlakte 1774

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen

Dorpsstraat 146
2761AH Zevenhuizen (Zuid-Holland)
T: 0180 - 63 16 55
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Moerkapelse Zijde in Moerkapelle?