Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen, rust en ruimte. Dat zijn trefwoorden die zeker van toepassing zijn op dit object.

In het buurtschap Kruisweg (gemeente Lansingerland) bieden wij aan een vrijstaand woonhuis met aangebouwde garage en een voormalig schoollokaal met overdekt zwembad. Dit object is gelegen in een rustige omgeving met rondom een prachtige tuin.

Woning: De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 204 m2 en is als volgt ingedeeld.

Begane grond: Entree via een ruime hal. In deze hal is tevens de trapopgang naar de verdieping. In de hal treft u het toilet en toegang tot een studeer-/werkkamer. De ruime woonkamer is heerlijk licht, mede door een erker met grote raampartijen; middels een schuifpui is een serre bereikbaar welke is voorzien van veel glas. De keuken, bereikbaar via de hal, heeft een oppervlakte van ca. 15 m2 en is v.v. veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur. Aansluitend op de keuken vindt u de bijkeuken met daarin kastruimte, aansluiting w.a./droger en opstelplaats ketel C.V. Op de begane grond treft u tevens de hoofdslaapkamer met aansluitend de badkamer met ligbad, dubbele wastafel en bidet. De garage van ca. 18 m2 is vanuit de woning bereikbaar via de bijkeuken. Verdieping: De verdieping, bereikbaar via een vaste trap vanuit de hal, heeft 3 slaapkamers (ieder met kastruimte), een apart toilet en een badkamer met ligbad.

Schoollokaal: Via de fraaie tuin komt u bij een voormalig schoollokaal. Deze ruimte is momenteel in gebruik als een atelier/werkruimte waar workshops worden gegeven. Tevens is deze ruimte voorzien van een bar waardoor de het gebouw ook uitermate is geschikt als verblijfsruimte voor feestjes en groepsbijeenkomsten. Via het schooltje is een overdekt zwembad bereikbaar met douchegelegenheid.

Afmetingen schoollokaal: Hal (3.15 x 2.89) Atelier/werkruimte (9.00 x 7.30) Berging (1.96 x 1.70) Ruimte met zwembad (9.04 x 2.80) Zwembad (7.40 x 2.00)

Een beschrijving van deze woning met bijgebouwen kan onmogelijk een goed beeld geven. Een bezichtiging van dit object verzorgen wij graag voor u om op die manier een goed beeld te krijgen van dit object met de mogelijkheden die dit kan bieden.

Mogelijkheid tot aankoop van woonhuis inclusief bedrijfsruimte met een totale koopsom van € 800.000,-- k.k. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Droomhuis gezien? Neem uw eigen NVM-makelaar mee !

DISCLAIMER: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 204
Inhoud woonhuis 570

Overige

Perceel oppervlakte 1158

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen

Dorpsstraat 146
2761AH Zevenhuizen (Zuid-Holland)
T: 0180 - 63 16 55
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Achterlaan in Bleiswijk?