Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Regelmatig zijn er appartementen beschikbaar in het appartementencomplex Brinktoren.
Heeft u belangstelling in een appartement in dit complex, schrijf u dan gratis in als woningzoeker op onze site. Indien er een woning aan uw wensen voldoet en vrijkomt krijgt u dan per direct een mail met het woningaanbod.
Het complex van 80 appartementen, verdeeld over 14 verdiepingen, ligt op loopafstand van het winkelcentrum, station,
Nieuwe Waterweg, de duinen en het Noordzeestrand.
Omschrijving
Begane grond: centrale ruimte met lift, gemeenschappelijke berging (fietsen), toiletruimte, containerruimte en aparte bergingen.
Verdieping:
Gemeenschappelijke hal naar entree appartement.
Indeling appartement:
Hal (1.95m x 2.40m) met inpandige berging (3.20m x1.90m). Open keuken voorzien van bovenkastjes (3) en afzuigkap. Woonkamer (6.90m x 3.55m) met toegang tot loggia (3.00m x 1.60m). Vanuit loggia toegang tot slaapkamer (3.00m x 5.45m). Badkamer (2.45m x 2.45m) voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.
De appartementen zijn voorzien van dubbele beglazing en verwarming geschiedt via blokverwarming. Het complex is voorzien van een huismeester.
De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 149,09 per maand (2007) en het voorschot stookkosten € 46,51 per maand.
De appartementen zijn gelegen op erfpachtgrond. De erfpacht loopt tot 22-11-2094. De erfpacht is voor vijftig jaar afgekocht.
De levering vindt plaats bij projectnotaris Westland Partners te Naaldwijk.
Bijzonderheden
Na toestemming van Humanitas worden de leeggekomen huurwoningen verkocht. In verband met het huidige karakter van het complex worden de leeggekomen appartementen, bij meerdere kandidaten, verkocht aan 55+ met een indicatie. Er geldt een voorrangsregeling voor bewoners van het complex "Humanitas aan Zee"
De appartementen zijn "levensloopbestendige appartementen". De appartementen zijn zo ingericht dat iedereen er kan wonen, zonder of met hulpvraag. In de appartementen zijn een aantal aanpassingen gedaan zoals, brede deuren, geen dorpels, rookmelder, zwenkkranen, communicatie middelen, ruime badkamer, brancard toegankelijk en een vanuit een rolstoel te bedienen meterkast.
Van thuiszorg tot en met verpleeghuiszorg kan door Humanitas worden geboden. De Brinktoren is gelegen naast het Bertus Bliekhuis, het Herman Visserhuis/ Duynstaete. De begane grond heeft hiermee open verbinding met de receptie, ontspannings-/ontmoetingsruimte en toegang tot zowel zorg als het restaurant, hierdoor kunnen alle complexen van de functies op de begane grond gebruik maken.
De genoemde prijs is een indicatieprijs.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning appartement/flat
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 212
Aantal verdiepingen 1

Overige

Woontype Appartement
Energielabel n.v.t
Perceel oppervlakte 0
Appartement Ja
Bovenwoning Ja
Prijs opmerking vraagprijs
Bijgebouw schuur Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Duurzamer wonen met de ASN Hypotheek?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hoekse Brink in Hoek Van Holland?

Aangeboden door:

Westhoek Makelaars

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Check hier