Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DIRECT AAN DE JACHTHAVEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN OUDE TONGE STAAT DEZE MARKANTE WONING WAAR IN HET VERLEDEN (TOT CA. 1964) HET GEMEENTEHUIS IN WAS GEVESTIGD. DEZE WONING IS GESCHIKT VOOR DIEGENE DIE RIANT WENST TE WONEN, MAAR IS OOK UITSTEKEND GESCHIKT ALS BELEGGING INDIEN MEN ER APPARTEMENTEN IN VESTIGT. DE MOGELIJKHEID VOOR HET CREËREN VAN MEERDERE APPARTEMENTEN IS AANWEZIG TERWIJL HET PAND OOK MOGELIJKHEDEN BIEDT VOOR HORECA. SCHOLEN, WINKELS, PRACHTIGE FIETS- EN WANDELROUTES LIGGEN OM DE HOEK.
Het gebouw is verdeeld in een hoofdwoning in het middengedeelte, een tweede appartement in het linker onder gedeelte, een derde appartement in het souterrain + entresol. In het rechter gedeelte van het gebouw bevindt zich op de begane grond, de eerste en tweede verdieping het vierde appartement.
Indeling hoofdwoning: via de hal achter de oorspronkelijke entree van het gemeentehuis bereikt u via de trap de bovengelegen verdieping met woonkamer, keuken, bijkeuken en toilet. Via een tweede trap komt u op de tweede verdieping. Op deze woonlaag zijn een viertal in grootte variërende slaapkamers onder gebracht, alsmede een grote badkamer met dakterras. Ook is er toegang naar het torentje dat prominent op het gebouw staat. Deze toren is volledig gerestaureerd en weer in oude luister hersteld, inclusief de 40 cm grote bel.
Indeling appartement linksonder: gezellige en lichte woonkamer, keuken en badkamer, bestaande uit douche, toilet en wastafel. Het uitzicht heeft u over het plein met daarop de weekmarkt.
Indeling middelste appartement: dit appartement bereikt u via dezelfde oorspronkelijke centrale entree; royale ruimte half verdiept met entresol. Deze ruimte (souterrain) bevat de woonkamer met open keuken. Het beschikt over een eigen badkamer en toilet. In dit appartement is nog een authentieke zoetwater kelder aanwezig. Deze is momenteel deels dichtgemetseld.
Indeling appartement rechterzijde: entree aan de voorzijde van het object; halletje; woonkamer met keuken; trap naar eerste verdieping met overloop; hoofdslaapkamer. Toegang tot badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanuit de hal heeft u via de trap toegang tot de overige drie kleine slaapkamers op de 2e verdieping.
Oplevering: in overleg

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Gratis oriëntatiegesprek

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning,herenhuis
Bouwjaar 1893
Aantal kamers 15

Woningdetails

Bouwjaar 1893
Woon oppervlakte 400
Inhoud woonhuis 850
Aantal verdiepingen 4

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Samengesteld dak
Dakraam Ja
Woontype Woonhuis
Bijkeuken Ja
In overleg Ja
BouwjaarCV 2007
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 136
Rookkanaal Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Daalderopeigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal: pannen
Douchecabine Ja
Muur isolatie Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 5
Aantal toiletten 6
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 12
Verwarming opmerking c.v.-ketel
Onderhoud buiten redelijk Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Struijk & Struijk Makelaardij B.V.

Langeweg 2A
3241KA Middelharnis (Zuid-Holland)
T: 0187-470272
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Kaai in Oude-tonge?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis