Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime 4 kamer tussenwoning met 2 eigen overdekte parkeerplaatsen en balkon aan de achterzijde, zonnige voortuin gelegen op het Zuidwesten.
De nabije omgeving biedt u alle wenselijke voorzieningen in de vorm van scholen (basisschool op loopafstand), winkels (Alexandrium Shopping Center en Alexandrium Woonmall), sport- en recreatiemogelijkheden (Kralingse Plas/Kralingse Bos, Zevenhuizerplas en de Rottemeren), openbaar vervoer (bushalte en metrostation) en uitvalswegen (o.a. de A16 en A20).
Begane grond:
Middels de met een sierhekwerk afgesloten, zonnige voortuin betreedt u de woning.
Entree/hal met toegang tot een slaap- of studeerkamer en een inpandige berging (ca. 4 m2). Vanuit deze berging heeft u een directe toegang tot de twee parkeerplaatsen. Trapopgang naar de verdieping.
1e verdieping:
Ruime, lichte overloop met toilet voorzien van fonteintje, trap naar 2e etage en toegang tot de ruime woonkamer met Frans balkon en eenvoudige doch nette keuken in L-opstelling aan de voorzijde van de woning met openslaande ramen.
2e verdieping:
Overloop met toegang tot het zonnige balkon (5 m2) aan de achterzijde, twee ruime slaapkamers, separate berging en badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.
Bijzonderheden:
- Verwarming en warmwater door middel van stadsverwarming;
- De erfpacht zal door Havensteder worden afgekocht voor een tijdsbestek van 50 jaar vanaf de datum van de juridische levering;
- Levering vindt plaats bij projectnotaris Kooijman Autar te Rotterdam;
- Zelfbewoningsplicht van toepassing (met uitzondering van gezinsleden);
- KoopZeker kwaliteitskeurmerk van toepassing.
Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”
Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Gratis oriëntatiegesprek

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenwoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 275
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Perceel oppervlakte 75
TypeCV ketel -
Dak opmerking Dak materiaal: Pannen
Douchecabine Ja
Garage carport Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Stadsverwarming Ja
Aantal slaap kamers 3
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Van Herk Makelaardij

Fluiterlaan 421
2903HN Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland)
T: 010 - 258 29 00
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Stockholmpad in Rotterdam?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis