Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruim en goed onderhouden zeskamer woning in het centrum van Stompwijk

In het centrum van Stompwijk aan de doorgaande weg ligt deze vrijstaande woning uit 1913 die maar liefst vijf slaapkamers telt. Dat is nog niet alles: aan de straatzijde bevindt zich een schuur met vliering. Deze is ook inpandig bereikbaar. Aan de achterzijde bevinden zich twee losstaande stenen garages en separate berging. De woning is volledig onderkelderd en vanaf de achterzijde bereikbaar. Vanuit de keuken en het dakterras (zuidkant) aan de achterzijde heeft men een fantastisch uitzicht over de polder. De indeling van de woning is speels van opzet en biedt daardoor veel toepassingsmogelijkheden.

Indeling begane grond
De ruime entree geeft toegang tot het toilet, de meterkast en de woonkamer (6.6m/12m bij 4.90m/3.78m). De woonkamer beschikt over een inpandige kast. Vanuit de woonkamer komt men in de eetkeuken. Deze is qua uitrustingsniveau eenvoudig. Vanuit de keuken (ca. 14m²) komt men in een hal. Deze geeft toegang tot een ruim dakterras (5.25m bij 2.68m/1.75m). Vanwege het hoogteverschil tussen straat- en achterzijde bereikt men via een stalen trap de begane grond. Van hieruit bereikt men de kelder, garages en berging. De kelder kan prima als opslag- en fietsruimte fungeren.

De hal geeft toegang tot een slaapkamer, voorzien van een inbouwkast met drie schuifdeuren. Via deze slaapkamer komt men in een ruime badkamer, die is uitgerust met een wastafel meubel, douchecabine en en zwevend toilet. Vauit de badkamer komt men in een ruimte waar zich een Vaillant cv-ketel bevindt. In deze ruimte kan ook een droger en wasmachine worden geplaatst. Van hieruit komt men in een grote schuur (28m²) met vliering. Deze beschikt over licht en elektra.

Indeling eerste verdieping
Vanuit de overloop bereikt men vier ruime slaapkamers. Deze kamers beschikken allen over ingebouwde kastruimte. Drie van de vier kamers worden verwarmd met gaskachels. Een van de kamers bestaat feitelijk uit twee afzonderlijke gedeelten, waardoor deze ruimte voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Een dakvenster zorgt voor extra daglichttoetreding. Eén van de slaapkamer beschikt over een fonteintje.

Overige kenmerken
Er is een recht van overpad gevestigd met het perceel Dr. van Noortstraat 70
De vaillant cv ketel is uit 2016
De groepenkast is uitgerust met vijf groepen
De kozijnen op de begane grond is uitgerust met dubbel glas.
De kozijnen op de eerste verdieping is uitgerust met enkel glas
Het energielabel is G
De twee garages worden geopend middels kanteldeuren met een draaihendel slot
Garages, bergingen, kelder en schuur zijn uitgerust met verlichting en elektra
De woning staat op eigen grond
Het dakterras is uitgerust met grindtegels
Het huis rondom is volledig betegeld en geheel onderkelderd

Eind 2018 is een bouwkundige inspectie uitgevoerd. In het bouwkundig rapport is weergegeven welke werkzaamheden op korte termijn moet worden uitgevoerd en welke op termijn. Ook is er een indicatie van de kosten opgenomen. Het rapport kan worden opgevraagd.


Alle foto's en details vindt u op: www.remax.nl/80931004-685

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Taxatie huis kopen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1913
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1913
Woon oppervlakte 166
Inhoud woonhuis 800

Overige

Perceel oppervlakte 461
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja

RE/MAX Adviseurs

Zaagmolenstraat 108
2265WV Leidschendam (Zuid-Holland)
T: 070-301 6060
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Doctor van Noortstraat in Leidschendam?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis