Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het rustige buurtschap Cillaarshoek, grenzend aan het prachtige Natura 2000 gebied 'Het Oudeland van Strijen' ligt het fraaie complex 'Keizersdijk 141 Strijen', alwaar thans een hoveniersbedrijf gevestigd is. Het complex bestaat uit een mooi vrijstaand 'jaren '20' woonhuis met aansluitend een bedrijfsruimte/magazijn met ingebouwd kantoor en bergzolder.

Op het verharde buitenterrein bevindt zich voorts een vrijstaande stenen schuur (buitenwerkse hoofdmaten ca. 13.30 x 7.50 m) met bergzolder 2 dubbele carports en een overdekte terras/zitgedeelte. De totale perceelgrootte is 1325 m2 eigen grond.

Nieuwsgierig? Maak dan snel een afspraak met Janssens Vastgoed. Wij laten u graag zien wat deze woning te bieden heeft: 0161-413.666.

Bent u nog in het bezit van een eigen woning? Geen probleem....Janssens Vastgoed maakt het mogelijk dat u een verkoop garantie ontvangt van uw eigen woning of appartement bij de aankoop van dit fraaie object.

Het pand van de onbegrensde mogelijkheden!

In het rustige buurtschap Cillaarshoek, grenzend aan het prachtige Natura 2000 gebied 'Het Oudeland van Strijen' ligt het fraaie complex 'Keizersdijk 141 Strijen', alwaar thans een hoveniersbedrijf gevestigd is. Het complex bestaat uit een mooi vrijstaand 'jaren '20' woonhuis met aansluitend een bedrijfsruimte/magazijn (buitenwerkse hoofdmaten ca. 14.50 m x 10 m.) met ingebouwd kantoor en bergzolder. Op het verharde buitenterrein bevindt zich voorts een vrijstaande stenen schuur (buitenwerkse hoofdmaten ca. 13.30 x 7.50 m) met bergzolder 2 dubbele carports en een overdekte terras/zitgedeelte. De totale perceelgrootte is 1325 m2 eigen grond.

WOONHUIS
De indeling van het woonhuis is als volgt: entree, hal met trapopgang, mooie zonnige woonkamer (ca. 800 x 375), met toegang tot de dichte keuken (461 x 207) met nette inbouwkeuken v.v. apparatuur. vanuit de keuken toegang tot de binnenhal met zijdeur, meterkast en toegang tot de personeelskeuken/bijkeuken (ca. 400 x 337) met inbouwkeuken, toilet, toegang tot het kantoor en toegang tot de binnenhal, van waaruit het magazijn bereikbaar is.
MAGAZIJN
In het magazijn is een toilet ingebouwd met vaste kast met c.v.-opstelling. Het magazijn biedt eveneens toegang tot het kantoorgedeelte.
Voor een 'groter of samengesteld gezin' zijn in het kantoor desgewenst en op eenvoudige wijze twee grote extra slaapkamers te realiseren.
EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping: overloop met vaste kast, trapopgang naar de zolder, drie slaapkamers 586 x 268, 331 x 281 en 328 x 281) en een nette badkamer (350 x 280) met ligbad, douchegelegenheid en tweede toilet.
Boven de slaapetage bevindt zich een bevloerde bergzolder.

De woning is grotendeels v.v. dubbele beglazing en hardhouten en Amerikaans grenenhouten kozijnen.

BESTEMMING
De huidige bestemming is: hoveniersbedrijf, een bestemming die daarbij in de buurt komt zal zonder problemen worden toegestaan, voor het geval u andere plannen heeft: er is door de gemeente Strijen is aangegeven dat zij bereid zijn medewerking te verlenen aan het herzien van de bestemming. Theetuin, Bed & Breakfast, Atelier, werken aan huis, of gewoon een liefhebber van oude auto's/motoren die lekker willen sleutelen.

OPTIE
Desgewenst is een aan overzijde gelegen dubbele garage en een grotendeels met stelconplaten verhard erf (perceelgrootte 2315 m² eigen grond) bij te kopen, voor een vraagprijs van € 69.000,= k.k.

Wij zitten vol met ideeën, heeft u een idee met betrekking tot dit pand?
We willen er graag over van gedachten wisselen met u!
Desgewenst is inruil van uw eigen woning bespreekbaar.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Eerst kopen of verkopen?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 400
Aantal verdiepingen 3

Overige

Zolder Ja
Perceel oppervlakte 3640
Vrij uitzicht Ja
Bestaande bouw Ja
Kamer op zolder Ja
Zolder trap type Vlizo trap
Aantal badkamers 1
Bijgebouw schuur Ja
Eengezinswoning Ja
Zolder opmerking Berg zolder
Garage vrijstaand Ja
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Zolder aantal kamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Janssens Vastgoed

Oude Tilburgsebaan 63
4849PM Dorst (Noord-Brabant)
T: 0161-413666
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Keizersdijk in Strijen?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis