Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De locatie van dit Wevershuisje behoort beslist tot één van de meest idyllische plekjes van Leiden. Niet alleen ligt het aan een autovrij pleintje met een eeuwen oude Esdoorn in het midden, maar ook nog eens op loopafstand van het centrum. Wanneer u zomers naar de bootjes wilt kijken daalt u om de hoek met een picknick mandje in het stadspark "Het Plantsoen" neer. Kortom, een plek als deze is zeldzaam.
Dit leuke en goed onderhouden wevershuisje met fraaie voorgevel heeft in de loop der jaren veel liefde en aandacht gekregen en is zover als mogelijk aangepast aan de huidige woonnormen met behoud van de sfeer zoals een wevershuisje hoort te hebben. Zo is de voorgevel voorzien van een knipvoeg en zijn deuren en kozijnen vernieuwd en voorzien van HR glas. Het Centraal station van Leiden ligt op een kleine 10 minuten fietsen. De woning is naast eigen bewoning ook uitstekend te bewonen door uw studerende zoon of dochter.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Entree woning. Hal met meterkast. De woonkamer is heerlijk licht en heeft een massief eiken vloer, een hoog plafond en onder de trap is er een trapkast gesitueerd. Aangrenzend aan de woonkamer ligt de moderne open keuken. Uniek aan deze woning is de aanwezigheid van een achterom. Hierdoor is deze woning aan de achterzijde vrij waardoor er extra licht toetreed in de woning.

Eerste verdieping:
Overloop met deuren naar balkon op het zuiden, slaapkamer en badkamer. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Boven de trap is bergruimte gecreëerd. Er is een mogelijkheid om het balkon om te toveren naar een tweede slaapkamer.

Een absolute meerwaarde voor deze woning is de eigen schuur voorzien van elektriciteit en vliering. Groot genoeg voor het stallen van fietsen, motor enz.
Als je op zoek bent naar een goed onderhouden pittoresk wevershuisje moet je echt even komen kijken.
Alle foto's en details vindt u op: www.remax.nl/81141011-58

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 41
Inhoud woonhuis 156

Overige

Perceel oppervlakte 32
Tussenwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 1

RE/MAX Makelaarsgilde (Leiden)

Levendaal 73-75
2311JE Leiden (Zuid-Holland)
T: 071-5162370
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Haverstraat in Leiden?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis