Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de groene en kindvriendelijke wijk Ridderkerk-Slikkerveer, bevindt zich dit goed onderhouden en instapklare 3-kamer appartement. De woning beschikt over een berging in de onderbouw, royale woonkamer, keuken met diverse inbouwapparatuur, volledig betegelde badkamer en 2 ruime slaapkamers. In de directe nabijheid treft u recreatiegebied het ''Donckse bos'', diverse scholen op loopafstand, winkelcentrum Dillenburg op fietsafstand en verschillende uitvalswegen op zoals de A38, A16 en E19 op rij-afstand.
Indeling
1e verdieping:
Meterkast, entree, hal met toegang tot alle vertrekken van het appartement. Aan de voorzijde van de woning treft u de eerste slaapkamer van ca. 10m2, grenzend aan deze slaapkamer bevindt zich de royale woonkamer van ca. 36m2 welke is voorzien van fraaie laminaatvloer. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de tweede slaapkamer van ca. 8m2 en de ruim opgezette keuken welke beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals; 4-pits elektrische kookplaat, oven, RvS spoelbak en vaatwasser. Tevens heeft u vanuit de keuken toegang tot het zonnige balkon welke is gelegen op het zuidwesten. Eenmaal teruggekomen in de hal treft u daar de toiletruimte met closet en de volledig betegelde badkamer met wastafel, inloopdouche en wasmachineaansluiting.
Balkon:
Aan de achterzijde van de woning treft u het zonnige balkon van ca. 4m2 welke is gelegen op het zuidwesten. Vanaf het balkon heeft u een fraai en groen uitzicht.
Afmetingen:
Woonkamer: 10.38 x 3.48m
Slaapkamer 1: 2.95 x 3.40m
Slaapkamer 2: 4.08 x 2.04m
Badkamer: 1.45 x 2.04m
Keuken: 3.24 x 2.05m
Bijzonderheden
- Eigen grond
- Bijdrage VvE € 247,50 per maand incl. stookkosten.
- Bijdrage VvE € 172,50 per maand excl. stookkosten.
- isolatie: Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Verwarming: Blokverwarming
- De woning beschikt over een eigen berging in de onderbouw.
- Oplevering in overleg.
Van der Giessen & Van Herk makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1965
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 220
Aantal verdiepingen 1

Overige

Woontype Appartement
TypeCV ketel -
Dak opmerking Dak materiaal: Bitumineuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Vrij uitzicht Ja
Blokverwarming Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaap kamers 2
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Blokverwarming

Van der Giessen & Van Herk NVM Makelaardij

Ridderstraat 2
2981HA Ridderkerk (Zuid-Holland)
T: 0180 420 707
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Mozartstraat in Ridderkerk?