Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

1E OPEN HUIS 28 JANUARI 2019 VAN 19.00 TOT 21.00 UUR
2E OPEN HUIS 2 FEBRUARI 2019 VAN 15.00 TOT 17.00 UUR
AANMELDEN VOOR HET OPEN HUIS KAN VIA DE WEBSITE VAN DE MAKELAAR

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

U KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 6 FEBRUARI 2019 20.00 UUR

In de gewilde wijk Rokkeveen bevindt zich deze goed onderhouden, fijne, verrassend ruime 6-kamerwoning met parkeergelegenheid voor de deur. De woning, met voor- en diepe achtertuin is gelegen aan een singel met vrij uitzicht. Openbaar vervoer (bus, trein), scholen, winkels en uitvalswegen zijn in directe omgeving. De woning beschikt over een achteringang met grote berging.

Indeling

Begane grond
Voortuin met parkeergelegenheid voor de deur. Entree met toegang tot toiletruimte, meterkast, ruime garderobe en trap naar eerste verdieping. De toiletruimte is uitgerust met een zwevend toilet, fonteinkastje en moderne, strakke betegeling. De entree geeft ook toegang tot de woonkamer (circa 41 m2). De ruime, lichte woonkamer beschikt over een drie meter diepe serre, waarin ook een bijkeuken met stromend water en wasmachineaansluiting is opgenomen. De serre heeft dubbele openslaande deuren. Aan de voorzijde bevindt zich de nette open keuken (circa 2.65mx2.75m), met afwasmachine, Bosch solitaire vijfpits-gasfornuis met oven en een vlakke, brede wandschouw-afzuigkap. De keuken heeft ruime opbergmogelijkheden. De woonkamer is voorzien van een rookkanaal.

Vanuit de woonkamer en de bijkeuken is er toegang tot de circa 17,50 m. diepe, fraai aangelegde achtertuin met drie terrassen en veel groen. Aan de achterzijde bevindt zich een, over de gehele breedte van de tuin, uitgebouwde berging. De berging is ook bereikbaar via een achterom.

Eerste verdieping
Hal met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 ( circa 3.57m x 3.20m) en de badkamer ( circa 2.3m x 2.56m) zijn gelegen aan voorzijde. Slaapkamer 2 (circa 3.00m x 2.55m) en 3 (circa 2.10m x 3.60m) bevinden zich aan de achterzijde en hebben een dakkapel. Alle slaapkamers en overloop zijn voorzien van een nette laminaatvloer. De badkamer is voorzien van een tweede zwevend toilet, inloopdouche met thermostatische kraan, een dubbele wastafel met grote spiegel en biedt voldoende opbergmogelijkheid.

Tweede verdieping
De hal met Velux dakraam, biedt toegang tot twee slaapkamers, ruime bergkast en een afgesloten opbergmogelijkheid tot in de nok van het huis. De grote, lichte, vierde slaapkamer (circa 2.80m x 4.60m) bevindt zich aan de voorkant en heeft een dakkapel en bergruimte achter de knieschotten. Slaapkamer 5 (circa 2.00m x 3.20m) is aan de achterkant en heeft een Velux dakraam. De hele tweede etage is voorzien van een doorlopende laminaatvloer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1990;
- Eigen grond;
- Woonoppervlakte circa 120m2;
- Berging oppervlakte circa 12,5 m2;
- Bruto inhoud circa 405m3;
- Kavelgrootte circa 167 m2;
- Verwarming: HR-ketel 2010 met cv in alle kamers;
- Mechanische ventilatie;
- Oplevering in overleg (streefdatum juni) 2019.
- De eigendomsoverdracht dient plaats te vinden bij de Nationale Notaris. De kosten voor de eigendomsoverdracht komen voor rekening van koper.

Bijlagen (op te vragen via DGM-makelaar):
- Vragenlijst verkoper;
- Lijst van zaken;
- Plattegrond;
- Energielabel;
- Kadastrale kaart.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 405
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 104.5
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 183
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 19
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2009
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja

De Gratis Makelaar

Van der Takstraat 8
3071LL Rotterdam (Zuid-Holland)
T: 085-0471476
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Paletsingel in Zoetermeer?