Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

INSTAPKLARE 4-KAMER APPARTEMENT GELEGEN OP DE DERDE VERDIEPING
LET OP: OPLEVERING KAN PAS OP 1 NOVEMBER 2019 PLAATSVINDEN!
Dit modern ingerichte appartement is goed afgewerkt en onder meer voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, een luxe toilet, moderne badkamer, 2 ruime slaapkamers, lichte woonkamer en een extra zijkamer (eetkamer of extra slaapkamer).
Het complex is goed onderhouden en beschikt over een zeer verzorgde, afgesloten entree met bellenplateau, toegang tot de lift en het trappenhuis. Op de begane grond bevinden zich de bergingen.
DERDE VERDIEPING
Entree, gang met tochtportaal, meterkast, luxe toiletruimte, keuken aan de voorzijde voorzien van een luxe inrichting met inbouwapparatuur (2015). De woonkamer met zijkamer is heerlijk licht en beschikt over een keurige vloer- en wand afwerking, vrij uitzicht en kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Balkon gelegen op het zuiden. Slaapkamer voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde, vaste kasten en houten kozijnen met deels isolerende beglazing. De badkamer is niet nieuw maar wel modern en beschikt over een douchecabine, wastafel en opstelplaats voor de wasapparatuur. Berging in de onderbouw.
LIGGING
Aan de ene zijde loop je zo naar het winkelcentrum aan de laan van Bol'es met een Dirk van den Broek, Kruidvat, Plantenbeurs, snackbar, kapper, slager en Primera. Maar aan de andere zijde zit je in enkele minuten ook in het Hof van Spaland met nog meer keuze in winkels en een bus/ tramhalte.
In de buurt zijn ook het Beatrixpark, diverse sportscholen en een zwembad te vinden. De A20/A4 zijn ook snel bereikbaar.
DETAILS
Bouwjaar 1967
Woonoppervlak circa 85 M²
Recht van erfpacht loopt tot 30-06-2064, canon afgekocht tot 30-06-2040.
Bijdrage aan de actieve Vereniging van Eigenaren 202 euro per maand inclusief voorschot stookkosten.
Warm water d.m.v. geiser (huur)
INTERESSE? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK!
Ons advies is om bij het kopen van uw nieuwe woning uw eigen NVM makelaar mee te nemen.
TOELICHTINGSCLAUSULE NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
KOOPOVEREENKOMST PAS RECHTSGELDIG NA ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'
“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1967
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 240
Aantal verdiepingen 1

Overige

Woontype Appartement
TypeCV ketel -
Dak opmerking Dak materiaal: Bitumineuze dakbedekking
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Vrij uitzicht Ja
Blokverwarming Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaap kamers 3
Verwarming opmerking Blokverwarming

Schönberger & Van Herk makelaardij

Walenburgerweg 77 77
3039AE Rotterdam (Zuid-Holland)
T: 010) 414 76 00
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Toon Verheystraat in Schiedam?