Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de gezellige en levendige wijk Crabbehof, bevindt zich dit gerenoveerde 4-kamer appartement. De woning beschikt over een ruime keuken met inbouwapparatuur, 3 slaapkamers, zeer moderne badkamer met regendouche, ruime woonkamer en balkon gelegen op het zuiden. In de directe nabijheid treft u, openbaar vervoer, winkelcentrum Crabbehof, diverse scholen, recreatiegebieden zoals ''Landgoed Dordwijk'' en het ''Overkamppark'''op fiets afstand en verschillende uitvalswegen zoals de N3 en E19 op rij-afstand.
Indeling
Begane grond:
Entree met bellentableau, brievenkast en trapopgang naar de bovengelegen verdiepingen. Tevens bevindt zich hier aan het einde van het complex en garage welke los van de woning gekocht kan worden.
1e Verdieping:
Entree, tussenhal met meterkast. Vanuit de tussenhal komt u terecht in de hal welke u toegang bied tot alle vertrekken van de woning. Zo treft u aan de voorzijde van het appartement 2 slaapkamers van ca. 7m2 en 10m2 groot. Tevens bevindt zich hier de nette keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals; koel/vries combinatie, RvS afzuigkap, 4-Pits gaskookplaat en wasmachineaansluiting. Vanuit de hal heeft u tevens toegang tot de volledig gerenoveerde toiletruimte met hangend closet en de moderne, volledig betegelde badkamer welke is voorzien van wastafelmeubel en inloopdouche met regendouche. Aan de achterzijde van de woning treft u de ruime en lichte woonkamer van ca. 26m2 met entree naar het zonnige balkon welke is gelegen op het zuiden. Tevens treft u hier de laatste slaapkamer van ca. 12m2 welke ook beschikt over eigen entree naar het balkon.
Garage:
In de onderbouw bevindt zich een garage van ca. 18m2 welke apart van de woning gekocht kan worden voor bedrag van €18.000,- k.k.
Afmetingen:
Woonkamer: 6.27 x 4.31m
Keuken: 3.50 x 2.25m
Slaapkamer 1: 1.81 x 3.07m
Slaapkamer 2: 2.42 x 4.01m
Slaapkamer 3: 3.48 x 3.32m
Badkamer: 2.25 x 1.61m
Bijzonderheden
- Eigen grond
- Woonoppervlakte: 75m2
- Bouwjaar: 1968
- isolatie: De woning is volledig voorzien van dubbel beglazing
- Verwarming: Blokverwaming
- Bijdrage VvE € 160,50 per maand.
- Oplevering in overleg.
Van der Giessen & Van Herk makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 210
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Woontype Appartement
TypeCV ketel -
Dak opmerking Dak materiaal: Bitumineuze dakbedekking
Blokverwarming Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaap kamers 3
Verwarming opmerking Blokverwarming

Van der Giessen & Van Herk NVM Makelaardij

Ridderstraat 2
2981HA Ridderkerk (Zuid-Holland)
T: 0180 420 707
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de W.H. Vliegenstraat in Dordrecht?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis