Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wie een goed onderhouden appartement met drie slaapkamers, een zonnig balkon en een aparte berging zoekt hoeft niet verder te zoeken!

Wij hebben te koop, midden in het gewilde Houtwijk, op de Mari Andriessenstraat 49, een ruim en goed onderhouden appartement van ca. 80m2, gelegen op de eerste verdieping met, aan de voorzijde een heerlijk zonnig balkon (gelegen op het zuiden)!

Het appartement heeft maar liefst drie slaapkamers, een ruime en lichte woonkamer met open keuken (voorzien van diverse apparatuur, waaronder koel- en vrieskast, vaatwasser, oven, kookplaat en afzuigkap) en toegang tot het balkon, de badkamer is voorzien van een douche, badkamermeubel, handdoekradiator en wasmachineaansluiting. In de onderbouw is de aparte berging van ca. 4m2 gelegen.

De erfpacht is voor onbepaalde tijd uitgegeven en de erfpachtcanon bedraagt tot 30 november 2034 €1,13 per jaar (dit bedrag wordt door de gemeente niet geïnd). Het is volledig voorzien van dubbel glas (voorzijde houten en achterzijde kunststof kozijnen), wordt verwarmd met een CV-ketel (Remeha Avanta, bouwjaar circa 2012, onderhoud van de ketel gebeurt vanuit de vve).

De vve is zeer actief (30/1340ste aandeel) en wordt professioneel beheerd, heeft een meerjarenonderhoudsplanning, een gezamenlijke opstalverzekering, een kamer van koophandel inschrijving en een maandelijkse bijdrage van €114,79.

Indeling:

Via gesloten portiek met de trap naar de eerste etage, entree woning, vanuit de hal toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van het appartement een ruime en lichte woonkamer (ca. 4.14 m x 5.81 m) met open keuken (voorzien van diverse apparatuur, waaronder koel- en vrieskast, vaatwasser, oven, kookplaat en afzuigkap) (ca. 3.50 m x 2.10 m) en toegang tot het heerlijk zonnige balkon gelegen op het zuiden (ca. 1.55 m x 3.35 m). Drie slaapkamers aan de achterzijde (respectievelijk ca. 3.02 m x 2.80 m, 2.86 m x 3.02 m en 2.86 m x 4.01 m), in de gang een apart toilet, de badkamer is voorzien van een douche, badkamermeubel, handdoekradiator en wasmachineaansluiting (ca. 1.78 m x 2.10).

Bijzonderheden:

- Erfpacht voor onbepaalde tijd uitgegeven, de canon bedraagt tot 30 november 2034 € 1,13 per jaar (dit bedrag wordt door de gemeente niet geïnd);
- 30/1340e aandeel in actieve VvE met maandelijkse bijdrage van € 114,79 per maand (KvK-inschrijving, MJOP, gezamenlijke opstalverzekering);
- Bouwjaar 1985;
- Centraal gelegen nabij recreatiegebied Madestein, strand van Kijkduin, openbaar vervoer, scholen en winkelcentrum ‘Houtwijk’;
- Woonoppervlakte ca. 80 m2; gemeten conform de meetinstructie NEN2580;
- Verwarming middels CV-ketel Remeha Avanta, bouwjaar circa 2012, onderhoud van de ketel gebeurt vanuit de VvE;
- Volledig voorzien van dubbel glas (voorzijde houten en achterzijde kunststof kozijnen);
- Drie slaapkamers;
- Open keuken voorzien van diverse apparatuur, waaronder koel- en vrieskast, vaatwasser, oven, kookplaat en afzuigkap;
- Balkon aan voorzijde, gelegen op het zuiden;
- Aparte berging van ca. 4 m2;
- Oplevering in overleg;
- Vanwege het bouwjaar zijn de materialen- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Notariskeuze aan koper, doch in regio Haaglanden.

Deze verkoopbeschrijving is met zorg samengesteld. Alle tekst is echter informatief en bedoeld als uitnodiging om over eventuele aankoop in gesprek te komen. Er kunnen door derden aan deze verkoopbeschrijving geen rechten worden ontleend jegens de makelaar of verkoper.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Gratis oriëntatiegesprek

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 241
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 24.05
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

B&F Makelaar

Tasmanstraat 126
2518VR 's-Gravenhage (Zuid-Holland)
T: 0708209895
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Mari Andriessenstraat in Den Haag?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis