Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

| PENDRECHT | 55 m² |

Starters en beleggers, wees welkom. Wij bieden u op de eerste verdieping van de Karel de Stoute-flat een praktisch appartement met twee slaapkamers, nette keuken en badkamer. U kunt er direct in dus kom snel bezichtigen.


INDELING

Begane grond
Afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen. Vanuit hier heeft kunt u middels de lift of trap naar de betreffende verdieping. De bergingen zijn te vinden op verdieping -1 en met dezelfde lift of trap te bereiken.

Eerste verdieping
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. U betreedt het appartement middels de voordeur. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en biedt u leuk uitzicht over het groen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon (Z). Eveneens aan de achterzijde vindt u de eerste slaapkamer, vanuit waar u eveneens direct toegang heeft tot het balkon.

De nette keuken, waar zich onder meer de wasmachine-aansluiting bevindt, is aan de voorzijde gelegen en voorzien van oven en 4-pits gasfornuis. Vanuit de keuken heeft u direct toegang tot de badkamer. Deze is in 2016 gerenoveerd en voorzien van een douche, wastafel en boiler.

De tweede slaapkamer is eveneens aan de voorzijde gelegen en goed van formaat.

In de onderbouw beschikt het appartement nog over een grote privé-berging waar u gemakkelijk fietsen kunt stallen of andere zaken kunt opslaan.


BIJZONDERHEDEN
- circa 55 vierkante meter woonoppervlakte;
- balkon gelegen op het zuiden;
- aparte bergruimte in de onderbouw;
- actieve Vereniging van Eigenaars;
- bijdrage Vereniging van Eigenaars circa € 186.08;
- eigen grond;
- warm water middels (huur)boiler;
- verwarming middels blokverwarming;
- oplevering kan spoedig, conform Lijst van Zaken.


KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend. De volgende artikelen worden opgenomen in de koopovereenkomst:
- niet-zelfbewoond-clausule;
- asbest-clausule.


DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wij zijn de makelaar van verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 183
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel F
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Blokverwarming Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Blokverwarming
Onderhoud binnen opmerking Redelijk Tot Goed
Onderhoud buiten opmerking Redelijk Tot Goed

Ooms Makelaars

Maaskade 113
3071NJ Rotterdam (Zuid-Holland)
T: 010 - 424 88 88

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Plein 1953 in Rotterdam?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis