Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

1E OPEN HUIS 25 SEPTEMBER 2019 VAN 18.00 TOT 20.00 UUR
2E OPEN HUIS 28 SEPTEMBER 2019 VAN 10.00 TOT 12.00 UUR

WIL JIJ HIERBIJ AANWEZIG ZIJN? MELD JE AAN VIA DE WEBSITE VAN DE MAKELAAR.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 2 OKTOBER 2019 20.00 UUR

BELEGGERS OPGELET! Verhuurd appartement te koop

Aan de mooie Soetendaalsekade met zijn mooie bomen en het water van de Rotte kun jij de nieuwe eigenaar worden van deze op te knappen bovenwoning op de tweede verdieping. De woning is ingedeeld in een woonkamer, slaapkamer, keuken en een badkamer en heeft veel lichtinval door de grote ramen aan de voor- en achterzijde. Aan de voorzijde kijk je uit over het water en de toppen van de bomen van begraafplaats Crooswijk.

Je woont in een leuke buurt met koffiehuis ’t Zwaantje, de Chocolate & Tea company en de winkels en horeca aan de Bergweg als leuke plekjes die je moet ontdekken. In de buurt zijn meerdere supermarkten (Lidl en Albert Heijn) en op een paar minuten is het Zwaanshalpark waar kinderen uit de buurt lekker kunnen spelen. De ligging aan de Soetendaalsekade is fraai, precies ten hoogte van de Crooswijksebocht met de mooie woonarken aan de overzijde van het water. Treinstation Rotterdam Noord is minder dan 1 kilometer lopen en afslag 15 van de snelweg A20 is binnen een paar autominuten te bereiken. Studeer je in Rotterdam? Via Crooswijk en Kralingen is het minder dan 5 kilometer fietsen naar de Erasmus universiteit.

Indeling:
Via de gezamenlijke entree is via de trap het appartement op de tweede verdieping te bereiken. Je komt het appartement binnen in de woonkamer, een leuke ruimte met plek voor een zithoek en een eettafel. Door de ramen aan de voorzijde kijk je uit op de Rotte en de toppen van de vele bomen aan de andere zijde van het water.

Aan de achterzijde is de slaapkamer met een wastafel en een groot raam aan de westzijde. Naast de slaapkamer zijn de eenvoudige keuken en de badkamer met douche en toilet. In nagenoeg het hele appartement ligt een laminaatvloer en dankzij het hoge plafond oogt het appartement ruimtelijk. Hier kun je met een eenvoudige upgrade een leuk appartement maken voor eigen bewoning, voor de verhuur en voor je zoon of dochter die in Rotterdam studeert.

Bijzonderheden:
- Slapende VvE;
- Huidige huur- en beheerdersovereenkomst dienen overgenomen te worden;
- Maandelijkse huurprijs € 1.100,-;
- Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Weten wat je kunt bieden op deze woning?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 35.75
Inhoud woonhuis 129.52
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

De Gratis Makelaar

Van der Takstraat 8
3071LL Rotterdam (Zuid-Holland)
T: 085-0471476
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Soetendaalsekade in Rotterdam?

Verkoop je huis tijdens de Open Huizen dag op zaterdag 5 oktober
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis