Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

STARTERS OPGELET! 3-KAMER APPARTEMENT VAN 71m2, NABIJ HET HART VAN DEN HAAG. WIJKDEEL RIVIERENBUURT-NOORD - AANMELDEN KAN NIET TELEFONISCH, MAAR ALLEEN DOOR UW GEGEVENS HIER ACHTER TE LATEN. WIJ NEMEN DAN BINNEN EEN WEEK CONTACT MET U OP.

Namens de verkopers mag 88 Makelaars de Vechtstraat 4 aanbieden. Op zoek naar een prachtige woning in Rivierenbuurt-Noord? Stop dan met zoeken en maak snel een afspraak met ons kantoor! De rivierenbuurt is een wijk die het laatste jaar sterk in opkomst is. Door de centrale locatie zijn zowel het Hollands Spoor als Centraal Station te voet goed te bereiken. Maar ook het oude centrum is te voet slechts ca. vijftien minuten. In deze levendige en kindvriendelijke woonwijk bevindt zich dit efficiënt ingedeelde 3-kamer appartement van ca. 71 m2. De woning kan direct worden betrokken. Ideaal voor een starter of een klein gezin.

Wacht niet te lang en plan vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging. Onze makelaars staan graag voor jou klaar. Wij hebben ons best gedaan om een zo goed mogelijk beeld van deze geweldige woning te geven, doormiddel van een zeer uitgebreide fotoreportage van de woning met plattegronden. Echter is het in werkelijkheid nog beter. Twijfel dus niet en kom langs en ervaar deze woning zelf!

Via het typische "Haagse portiek" komt u op het bordes van de eerste verdieping alwaar de toegang is tot de woning.

Via de entree van het appartement krijg je toegang tot de hal die je vervolgens weer toegang geeft tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich de eerste slaapkamer en zeer prettige woonkamer. De woonkamer heeft door de natuurlijke indeling twee separate gedeeltes die vloeiend in elkaar overlopen. Aan de achterzijde bevindt zich een gezellig zitgedeelte met toegang naar het balkon via openslaande deuren. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de badkamer, de tweede slaapkamer, separate toilet en keuken.

DE (TECHNISCHE) DETAILS VAN HET HUIS
- Volle eigendom
- Bouwjaar: 1973
- Woonoppervlakte: ca. 71 m2
- Leefgedeelte gelegen op de 1de verdieping
- Verwarming middels Cv-ketel
- Actieve VvE bijdrage is € 135,- per maand
- Oplevering in overleg, gelieve snel.
- Ouderdoms-/materiaalclausule

VERKOOPCONDITIES
• Koopovereenkomst model 2018
• Ouderdoms- en materialenclausule van toepassing
• Notariskeuze in overleg
• Verkoopvoorwaarden en privacyverklaring 88 Makelaars van toepassing

INTERESSE IN DIT HUIS? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK!
Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij plannen graag samen een moment in voor de bezichtiging van dit huis. LET OP! WIJ HEBBEN BIJ DE BEZICHTIGING WEL DE VERPLICHTING VAN HET DRAGEN VAN EEN MONDKAP. DAARNAAST ZIJN MAXIMAAL TWEE BEZOEKERS TOEGESTAAN.

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers.

"Bovenstaande informatie is door ons met de hoogstnodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren”.

Nog vragen? Wij staan voor je klaar om deze te beantwoorden! Zien wij jou binnenkort?

Het team van 88 Makelaars

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1922
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1922
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 270
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Aantal slaapkamers 2

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1922
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1922
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 270
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Aantal slaapkamers 2
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Vechtstraat in Den Haag?

Aangeboden door:

88 Makelaars

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Vechtstraat in Den Haag?