Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze woning bezichtigingen? Via onze website (De Gratis Makelaar) kun je zelf een afspraak inplannen.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 23 JUNI 2021 20:00 UUR

Burgemeester van Haarenlaan 674 Schiedam

Dit vierkamerappartement op de eerste verdieping is een prima plek voor starters, voor een gezin en waar je ruimte hebt om vanuit huis te werken. Je hebt twee balkons, mooi uitzicht en zowel de keuken als toiletruimte zijn enkele jaren geleden vernieuwd. Recent zijn de kunststof kozijnen en ramen vernieuwd, inclusief HR++ glas, waardoor de stookkosten flink lager zijn dan voorheen.

Aan de voorzijde kijk je uit over het water en het groen. Parkeren kan in de straat en kinderen kunnen aan de achterzijde spelen in het speeltuintje tussen de verschillende gebouwen. Aan de overzijde van het water stoppen tram 21 en 24 en vlak om de hoek is metrostation Schiedam Nieuwland. Kinderen kunnen lopend naar de basisschool en op loopafstand zijn diverse winkels, speciaalzaken, supermarkten en restaurants.

Indeling:
Appartementengebouw:
Op de begane grond is de gezamenlijke entree met de brievenbussen en het bellentableau. De gezamenlijke ruimte op de begane grond is in gebruik als fietsenberging en je hebt de beschikking over een handige privéberging op de begane grond. Dit appartement is op de eerste verdieping waardoor je maar één trap op hoeft te lopen.

Appartement:
Op de eerste verdieping is de entree van het appartement. Vanuit de ruime hal zijn de woonkamer, keuken, toiletruimte twee slaapkamers en de meterkast te bereiken. Op de vloer liggen plavuizen en er is genoeg ruimte voor een kapstok. Ga je snel mee om de rest van het appartement te ontdekken?
De woonkamer is een gezellige, lichte leefruimte die nu in zijn geheel is ingericht als zitkamer. Door de grote ramen aan de zuidwestkant kijk je naar de mooie bomen in de brede, groene straat. De wanden zijn in een warme kleur geschilderd en op de vloer liggen dezelfde plavuizen als in de hal.
Aan de achterzijde is de in 2015 vernieuwde keuken. De hoekopstelling heeft een zwart, granieten blad en het merendeel van de apparatuur is ingebouwd: een gaskookplaat, afzuigkap, oven en een vaatwasser. Op de vloer liggen zwarte plavuizen en de wanden zijn geheel betegeld in een witte kleur, waarbij de zwarte tegelrand een mooi detail vormt.

Het appartement heeft maar liefst drie slaapkamers; twee leuke kinderkamers en de ouderslaapkamer die een directe toegang tot de badkamer heeft. In alle slaapkamers ligt dezelfde plavuizen vloer als in de hal en woonkamer.
De badkamer is vanuit de keuken en de ouderslaapkamer te bereiken. In de vaste kast hangt de boiler en de badkamer is verder ingedeeld met een douche en een wastafelmeubel. De naastgelegen toiletruimte is luxe en modern; zo zie je natuursteen op een van de wanden.

Exterieur:
Het appartement heeft twee balkons, te bereiken vanuit de keuken (achterzijde) en een van de slaapkamers (voorzijde). Aan de voorzijde kijk je uit over het water, omringd door mooie bomen en aan de achterzijde zie je tussen de verschillende appartementengebouwen een plantsoen met speelgelegenheid voor de kinderen.

Erfpacht;
Het erfpachtscontract met de gemeente loopt tot 2033. Dit betekent dat u maximaal een 24 jarige hypotheek kunt afsluiten met NHG. Ook geven slechts een beperkter aantal banken een hypotheek ivm einde erfpachtsrecht. De gemeente zal in de loop der tijd een nieuw erfpachtscontract aanbieden. De canon zal dan worden bepaald op de actuele grondwaarde, en de dan geldende rentestand. De nieuwe canon, in 2033, zal dus hoger zijn dan het huidige bedrag. Laat u zich vooraf goed voorlichten door uw hypotheekadviseur

Bijzonderheden:
- Servicekosten € 206,18 per maand;
- Voorschot stookkosten € 56,- per maand;
- Erfpachtcanon € 11,67 per maand;
- Recent vernieuwde kunststof kozijnen en ramen, voorzien van HR++ glas;
- Drie slaapkamers;
- Oplevering kan snel;
- Ouderdoms-/materiaalclausule alsmede asbestclausule van toepassing;
- Overdracht vindt plaats bij de Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 229.32
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 229.32
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Burgemeester Van Haarenlaan in Schiedam?

Aangeboden door:

De Gratis Makelaar

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Burgemeester Van Haarenlaan in Schiedam?