Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

TURNKEY | RUIM EN MOOI AFGEWERKT 4-KAMER APPARTEMENT VOORZIEN VAN EEN BALKON | VELPSESTRAAT 12 | 65 M² | HANDIG INGEDEELD EN GOEDE AFWERKING

Namens de verkoper mag 88 Makelaars de Velpsestraat 12 gelegen in de fijne wijk Oostbroek-Zuid verkopen. Het appartement kenmerkt zich door de goede afwerking, ruimte en handige indeling. In dit sfeervolle appartement hoeft niks meer te gebeuren, gelijk intrekken dus! Het appartement is volledig voorzien van dubbelglas met kunststof kozijnen. In deze Levendige woonwijk blijft men vaak voor langere tijd wonen. De woning heeft een gunstige ligging t.o.v. winkels (winkelstraat Dierenselaan/Apeldoornselaan en winkelcentrum Leyenburg), openbaar vervoer en diverse scholen. Ook zijn op loop- en fietsafstand de recreatievoorziening alsmede het Zuiderpark binnen enkele minuten te bereiken.

Voor de gene die al langer zoekende zijn naar soort gelijke woningen zullen deze woning al eerder voorbij hebben zien komen. Vanwege dat bij de vorige situatie de hypotheek niet rond kwam is dit nu misschien je 2de kans voor dit prachtige appartement.

Wacht niet te lang en plan vandaag nog online een afspraak voor een bezichtiging. Onze makelaars staan graag voor je klaar. Wij hebben ons best gedaan om een zo goed mogelijk beeld van deze geweldige woning te geven. Dit is gedaan door middel van een zeer uitgebreide fotoreportage van de woning met plattegronden. Echter zijn wij wel van mening dat een woning pas echt beoordeeld kan worden door het zelf te ervaren. Kom daarom langs en ervaar de woning zelf! De eerste bezichtigingen zullen plaats gaan vinden op 7 & 8 juni. Wij proberen iedereen de mogelijkheid te geven om de woning te bekijken. Helaas vol=vol!!!

Entree via een ''typische Haagse'' open portiek, waarbij de entree van de woning op de 1ste woonlaag is.

Het appartement beschikt over een fantastische afwerking, fraai leefgedeelte, geheel naar wens in te richten woonkamer en een ruime slaapkamer(s) met in totaal 65 vierkante meter woongenot. Door de handige en open indeling ervaar je in de gehele woning verrassend veel ruimte. Maar ook de gebruikte materialen zoals de prachtige vloer door het gehele appartement dragen bij aan de totaalervaring.

Bij binnenkomst betreed je direct via de overloop de moderne de woonkamer met veel natuurlijk lichtinval. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals, 4-pits kookplaat verwerkt in het aanrechtblad, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast en vaatwasser. De keuken geeft je toegang tot het balkon aan de achterzijde van de woning. Aan weerszijde van de keuken liggen de twee ruimere slaapkamers. In beide kamers is het zeer makkelijk om een tweepersoonsbed te plaatsen. Derde slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde naast de woonkamer. In het midden van het appartement bevindt zich de badkamer, apart toilet en stookruimte. Wonen is op deze manier geoptimaliseerd. De grote raampartijen bieden veel lichtinval, waardoor de kamers heerlijk licht zijn.

* Voor verdere maatvoering verwijzen wij je graag naar te toegevoegde plattegrond van de woning.

DE (TECHNISCHE) DETAILS VAN HET HUIS
- Bouwjaar ca. 1935;
- Woonoppervlakte conform NEN2580 ca. 65 m²;
- Houten vloeren;
- Aanvaarding in overleg;
- Verwarming middels CV-combiketel;
- De onderhoudssituatie is zowel binnen als buiten goed te noemen;
- Voorzien van een gezonde en actieve VvE;
- Maandelijkse VvE bijdragen bedraagt € 50,00
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas.

VERKOOPCONDITIES
• Koopovereenkomst model 2018
• Ouderdoms- en materiaal clausule van toepassing
• Notariskeuze in overleg
• Verkoopvoorwaarden en privacyverklaring 88 Makelaars van toepassing

INTERESSE IN DIT HUIS? MAAK DAN SNEL TELEFONISCH EEN AFSPRAAK! 088-888-8888 EN DAN OPTIE 1!
Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij plannen graag samen een moment in voor de bezichtiging van dit huis. LET OP! WIJ HEBBEN BIJ DE BEZICHTIGINGEN WEL VERPLICHTINGEN; HET DRAGEN VAN EEN MONDKAP IS VERPLICHT! DAARNAAST ZIJN MAXIMAAL TWEE BEZOEKERS TOEGESTAAN.

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers.

"Bovenstaande informatie is door ons met de hoogstnodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren”.

Nog vragen? Wij staan voor je klaar om deze te beantwoorden! Zien wij jou binnenkort?

Het team van 88 Makelaars

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 215
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 215
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Velpsestraat in Den Haag?

Aangeboden door:

88 Makelaars

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Velpsestraat in Den Haag?