Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze woning bezichtigen? Je kunt via onze website (De Gratis Makelaar) zelf een afspraak inplannen.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 5 OKTOBER 2021 20:00 UUR.

Dit instapklare appartement is verdeeld over twee verdiepingen, heeft drie slaapkamers, twee balkons en is van top tot teen verbouwd met mooie materialen. Op de vloer ligt natuursteen, de keuken is een fijne plek voor de kookliefhebber, er is veel bergruimte en de ruime badkamer biedt onder andere ruimte aan een tweede toilet, ruimte douche en twee wastafels. In 2016 zijn de kunststof kozijnen en ramen vernieuwd, inclusief HR++ glas, waardoor de stookkosten flink lager zijn dan voorheen.

Aan de voorzijde kijk je uit over het water en het groen. Parkeren kan in de straat en kinderen kunnen aan de achterzijde spelen in het speeltuintje tussen de verschillende gebouwen. Aan de overzijde van het water stoppen tram 21 en 24 en vlak om de hoek is metrostation Schiedam Nieuwland. Op loopafstand zijn diverse winkels, speciaalzaken, supermarkten, een basisschool en diverse restaurants.

Appartementengebouw:
Op de begane grond is de gezamenlijke entree met de brievenbussen en het bellentableau. De gezamenlijke ruimte op de begane grond is in gebruik als fietsenberging en je hebt de beschikking over een handige privéberging. Dit appartement is op de eerste verdieping gelegen waardoor je maar één trap op hoeft te lopen.

Appartement:
Op de eerste verdieping is de entree van dit fraaie appartement. Rechts in de hal zie je een vaste kast met schuifdeuren en aan de linkerzijde is de trap naar de begane grond. De natuurstenen vloer ligt in het hele appartement en de wanden zijn in een mooie kleurencombinatie geschilderd.
De woonkamer is een gezellige, lichte leefruimte met een groot raam aan de zuidoostzijde. Er is ruimte voor een grote hoekbank, tv-meubel en een eettafel. Aan de achterzijde is de in 2011 vernieuwde keuken met bijkeuken. De hoekopstelling van Keller heeft veel bergruimte en het merendeel van de apparatuur is ingebouwd: een keramische kookplaat (Siemens), afzuigkap, oven en een vaatwasser (Siemens). In de bijkeuken is onder andere ruimte voor de koelkast, vriezer en ook als je grote boodschappen hebt gedaan kun je die hier prima kwijt.

Op deze verdieping zijn twee slaapkamers, beiden met een vaste kast voorzien van kamerhoge schuifdeuren. Zo is dit appartement niet alleen zeer geschikt om vanuit huis te werken maar is dit ook een prima plek voor een gezin.

Op de begane grond zijn de derde, tevens grootste slaapkamer en de badkamer. De badkamer is in 2019 vernieuwd en ingedeeld met een ruime douche, tweede toilet, een dubbele wastafel met meubel en een bergkast. Ook de wasmachine en droger kunnen hier staan; mooi uit het zicht van het woongedeelte. In de slaapkamer is ruimte voor een groot tweepersoonsbed en voor al je kleding is de vaste kastenwand zeer geschikt.

Exterieur:
Het appartement heeft twee balkons, te bereiken vanuit de keuken (achterzijde) en de slaapkamer aan de voorzijde. Aan de voorzijde kijk je uit over het water, omringd door mooie bomen en aan de achterzijde grenst het balkon aan het mooie groen en zie je een speelplek voor de kinderen.

Let op: Erfpacht
Het erfpachtcontract met de gemeente loopt tot 2033. Dit betekent dat u maximaal een 24 jarige hypotheek kunt afsluiten met NHG. Ook geven slechts een beperkter aantal banken een hypotheek i.v.m. einde erfpachtrecht. De gemeente zal in de loop der tijd een nieuw erfpachtcontract aanbieden. De canon zal dan worden bepaald op de actuele grondwaarde, en de dan geldende rentestand. De nieuwe canon, in 2033, zal dus hoger zijn dan het huidige bedrag. Laat u zich vooraf goed voorlichten door uw hypotheekadviseur

Bijzonderheden:
Servicekosten € 267,36 per maand;
Voorschot stookkosten € 69,52 per maand;
Erfpachtcanon € 14,32 per maand. Het erfpachtcontract met de gemeente loopt tot 2033 en zij zullen in de loop der tijd een nieuw erfpachtcontract aanbieden;
In 2016 vernieuwde kunststof kozijnen en ramen, voorzien van HR++ glas;
Energielabel D;
In de koopovereenkomst wordt een ouderdoms-/materiaalclausule opgenomen;
Oplevering midden februari;
Ouderdomsclausules van toepassing
Overdracht vindt plaats bij de Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 87.83
Inhoud woonhuis 281.75
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 87.83
Inhoud woonhuis 281.75
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Burgemeester Van Haarenlaan in Schiedam?

Aangeboden door:

De Gratis Makelaar

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Burgemeester Van Haarenlaan in Schiedam?