Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

STARTERS EN BELEGGERS OPGELET | RUIME 5 KAMER JAREN '30 MAISONNETE WONING | CA. 116 M² | GELEGEN LAAKKWARTIER-OOST AAN PARK DEN BURGH EN RIJSWIJK |OVERDRACHT IN OVERLEG |

Namens de verkoper mag 88 Makelaars de Paets van Troostwijkstraat 231 aanbieden. De woning is gelegen in de buurt Laakkwartier-oost. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de omgeving. Op loopafstand van een basisschool, de Haagse Hogeschool, station Hollands Spoor en de Mega Stores. Het centrum van Den Haag met alle winkels is op korte fietsafstand. Openbaar vervoer is letterlijk om de hoek, Veel OV voorzieningen met de belangrijke bus- en tramverbindingen: 3 tramlijnen en 1 buslijn, die rechtstreeks naar alle stations, het centrum en het strand van Scheveningen gaan. Richting Delft, Scheveningen en het Centrum. Er zijn verschillende sportfaciliteiten aanwezig in de nabije omgeving. Daarnaast is de buurt is met haar diverse speelplaatsen kindvriendelijk. Uniek wonen in Den Haag vinden wij! De charismatische Herenstraat Rijswijk bevindt zich op loopafstand met diverse horeca zoals: Restaurant Elea, Café De Wits en Akihito Sushi is dit een sfeervolle gezellige wijk om te wonen.

Wacht niet te lang en plan vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging. Onze makelaars staan graag voor je klaar. Wij hebben ons best gedaan om een zo goed mogelijk beeld van deze geweldige woning te geven. Dit is gedaan door middel van een zeer uitgebreide fotoreportage van de woning met plattegronden. Echter zijn wij wel van mening dat een woning pas echt beoordeeld kan worden door het zelf te ervaren. Kom daarom langs en ervaar de woning zelf!

Het appartement beschikt over een fraai leefgedeelte met hoge ramen die de woning veel lichtinval geven en heerlijk ruimtelijk maakt, geheel naar wens in te richten woonkamer met drie slaapkamers met een ruime 116 m² woongenot. Met balkon op het noordwesten waar je heerlijk kan vertoeven in de zonnige middag- en avonduren.

Eerste verdieping:
Via het typische Haagse open portiek krijg je toegang tot de entree.

Tweede verdieping:
Via de trap kom je op de fraai afgewerkte L-vormige overloop die toegang verschaft tot de ruime woonkamer met hoog plafond en veel lichtinval en de badkamer met fraai badkamermeubel, radiator en stijlvolle douche. Verder ook nog de eerste slaapkamer aan de voorzijde van de woning en tenslotte de keuken met toegang tot het balkon aan de achterzijde.

Derde verdieping:
De ruime overloop geeft veel mogelijkheden met o.a. aansluiting voor wasmachine. Vanaf hier krijg je toegang tot de laatste twee slaapkamers met een grote berging.

Balkon op het altijd zonnige noordwesten.

DE (TECHNISCHE) DETAILS VAN HET HUIS
- Eigen grond;
- Bouwjaar 1934;
- Woonoppervlakte 116 m²;
- Actieve VvE, bijdrage VvE € 120,- euro per maand;
- Balkon op het noordwesten;
- Zeer centraal gelegen;
- Beschermd/-dorps stadsgezicht;
- OV meerdere trams en bussen op loopafstand;
- Prachtige ligging aan het Park den Burgh.

VERKOOPCONDITIES
• Koopovereenkomst model 2018
• Ouderdoms- en materiaal clausule van toepassing
• Notariskeuze in overleg
• Verkoopvoorwaarden en privacyverklaring 88 Makelaars van toepassing

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers.

"Bovenstaande informatie is door ons met de hoogstnodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren”.

INTERESSE IN DIT HUIS? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK!
Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij plannen graag samen een moment in voor de bezichtiging van dit huis. LET OP! WIJ HEBBEN BIJ DE BEZICHTIGING WEL DE VERPLICHTING VAN HET DRAGEN VAN EEN MONDKAP. DAARNAAST ZIJN MAXIMAAL TWEE BEZOEKERS TOEGESTAAN.

Nog vragen? Wij staan voor je klaar om deze te beantwoorden! Zien wij jou binnenkort?

Het team van 88 Makelaars

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 400
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 400
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Paets van Troostwijkstraat in Den Haag?

Aangeboden door:

88 Makelaars

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Paets van Troostwijkstraat in Den Haag?