Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gezien de overweldigende belangstelling voor deze woning, is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen!

Ben je op zoek naar een kluswoning met een grote achtertuin? Dan is deze eenvoudige eengezinswoning met ruime achtertuin wellicht iets voor jou!

De woning (voormalige huurwoning) is gelegen op korte afstand van de Dorpsstraat met diverse winkels en restaurants, evenals de basisscholen en de sportfaciliteiten (sportvelden en sporthal). Recreatiegebied De Rottemeren, de Willem Alexander Roeibaan alsmede de uitvalswegen naar Rotterdam, Gouda en Den Haag zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Kenmerken: - eengezinswoning - tussenwoning - voormalige huurwoning - opknapwoning - woonoppervlakte ca. 80 m2 - inhoud ca. 260 m3 - perceeloppervlakte ca. 150 m2 - bouwjaar 1956 - ketel: Nefit Smartline, 2005 - 3 slaapkamers - bergzolder, te bereiken middels een vlizotrap - ruime, zonnige achtertuin (zuid-west) - vrijstaande stenen berging

Belangrijke informatie: - oplevering per direct mogelijk - bij dit project is een vaste notaris aangewezen - de woning mag alleen verkocht worden aan natuurlijke personen voor eigen bewoning

De woning wordt met inbegrip van de volgende clausules verkocht: - Ouderdomsclausule - Asbestclausule (asbestinventarisatie aanwezig) - Niet zelfbewoningsclausule

De indeling is als volgt:

Begane grond: Via de hal/entree met meterkast en trapopgang naar de verdieping komt u in de woonkamer. De woonkamer is lekker licht door het grote raam en is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. De open keuken heeft een eenvoudig keukenblok en een groot raam, dat uitzicht biedt op de achtertuin. Vanuit de keuken is er toegang naar de achter entree met toiletruimte en deur naar de achtertuin.

Verdieping: Vanaf de overloop (met trap naar de bergzolder) zijn de badkamer en de 3 slaapkamer van resp. ca. 9,5, 11.6 en 7.4 m² bereikbaar. Twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning; de derde slaapkamer alsmede de badkamer aan de achterzijde. In de slaapkamer aan de achterzijde van de woning treft u de aansluiting voor de wasmachine aan.

Zolder: Op de bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap, treft u de opstelplaats van de ketel (Nefit 2005), een dakraampje en tl-balk aan.

Tuin: De zeer royale achtertuin met vrijstaande, stenen berging is heerlijk zonnig gelegen op het Zuid Westen.

Wilt u deze woning met eigen ogen komen bekijken? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging!

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 260

Overige

Perceel oppervlakte 150

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 260

Overige

Perceel oppervlakte 150

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Rozenstraat in Zevenhuizen ZH?

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Rozenstraat in Zevenhuizen ZH?