Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

| LLOYDKWARTIER | 138 m² | 14e VERDIEPING |

Bent u op zoek naar een ruim appartement op een toffe locatie aan het water met uitzicht over zowel de skyline als de haven? Wellicht is uw zoektocht dan nu eindelijk voorbij! In het iconische gebouw 'de Schiecentrale' in het hippe Lloydkwartier bieden wij u op de 14e verdieping dit ruime appartement met maar liefst 138 vierkante meter woongenot. Het appartement ademt de sfeer van een loft maar heeft toch een praktische indeling gekregen. Zo heeft u het beste van beide!

Het appartement zelf biedt u heerlijk veel leefruimte zodat u zowel een royale eethoek als een royale woonhoek heeft. In de huidige vorm zijn er twee ruime slaapkamers aanwezig, een inloopkast én een extra berging maar doordat er geen constructieve muren zijn kunt u gemakkelijk de indeling veranderen. Tot slot beschikt het appartement aan beide zijden over de gehele breedte en hoogte ramen zodat u altijd van het prachtige uitzicht kunt genieten!

Dit is echt een woning die u zelf moet ervaren. Kom dus vrijblijvend bezichtigen en wie weet word u verliefd!


INDELING
Op de begane grond vindt u de afgesloten hoofdentree met daarbij het bellentableau en de brievenbussen. Vanuit de centrale hal kunt u met de trap of lift naar de diverse verdiepingen. Op de begane grond vindt u tevens de gemeenschappelijke fietsenstalling waar alle bewoners gebruik van mogen maken.

Het appartement is op de veertiende verdieping gelegen. Direct vanaf de galerij heeft u prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam en ziet u alle bekende gebouwen die de stad rijk is (de Euromast, De Zalmhaventoren en de andere hoge torens van het centrum). Aan voorzijde is de eetkamer gecreëerd zodat u tijdens de borrel of het eten prachtig uitkijkt over de skyline. De woonkamer is aan de andere zijde gelegen en biedt u uitzicht richting de haven en over de Nieuwe Maas. En wat dacht u ervan als er een cruiseschip binnen komt varen?

De luxe half-open keuken is van alle hedendaagse gemakken voorzien. Zo beschikt het over Siemens apparatuur (combi-magnetron, koffiemachine, elektrische kookplaat en vaatwasser) en genoeg werkruimte om lekker uitgebreid te koken.

Doordat de appartementen in het gebouw allemaal als loft zijn opgeleverd, is bijna geen enkel appartement hetzelfde. In dit appartement vindt u twee afgesloten slaapkamers, aan beide zijden een. Deze kunnen worden afgesloten middels grote schuifpanelen zodat u eenvoudig het loft gevoel kunt creëren. Tevens beschikt het appartement over een ruime inloopkast (die als hobby- of werkruimte te gebruiken is) en een bergkast. De badkamer is ruim en beschikt over een wastafel en inloopdouche. Het toilet is separaat. Tot slot is er een aparte kast aanwezig met daarin de wasmachine-aansluiting.

LLOYDKWARTIER
Het Lloydkwartier is een voormalig havengebied, wat nog goed te herkennen is aan de historische gebouwen en de tropische straatnamen zoals Kratonkade, Loods Bali en Loods Borneo. De wijk is het centrum geworden van de creatieve industrie. Het biedt u alle voorzieningen die u maar kunt wensen; van cultuur tot goede restaurants, van de supermarkt tot sportvelden. Uiteraard kunt u met de tram (lijn 8) of metro (lijn A, B en C) ook zeer gemakkelijk naar het centrum, of richting Marconiplein/Schiedam. Met de auto bent u binnen een mum van tijd op de Rijksnelweg A20.


BIJZONDERHEDEN
- eigen grond;
- circa 138 vierkante meter woonoppervlakte;
- actieve Vereniging van Eigenaars (MJOP aanwezig);
- bijdrage Vereniging van Eigenaars circa € 280,-;
- de woning beschikt over een mechanische ventilatie en WTW-installatie;
- de woning beschikt over vloerverwarming en -koeling;
- glasvezelaansluiting is aanwezig;
- warm water middels stadsverwarming (GEEN GAS!);
- gestuuct plafond;
- het complex beschikt over een gemeenschappelijke fietsenstalling;
- mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage;
- oplevering in overleg, conform Lijst van Zaken.


KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend.


DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 425
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Aan water Ja
Woontype Appartement
Energielabel A_P
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 425
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Aan water Ja
Woontype Appartement
Energielabel A_P
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Ooms Makelaars