Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een unieke, vrijstaande woning met een zeer royale werkplaats/garage van ca. 250 m2? Dan wordt dit huis met een volledig woonprogramma (wonen, baden, slapen) op de begane grond en 3 slaapkamers op de verdieping wellicht uw nieuwe thuis!

Deze woning is op steenworp afstand van de Dorpsstraat van Zevenhuizen gelegen, aan een doodlopende weg met alleen bestemmingsverkeer. In het dorpscentrum treft u diverse winkels en restaurants aan; ook de 2 basisscholen en de sportfaciliteiten (sportvelden en sporthal) zijn dichtbij. Recreatiegebied De Rottemeren, de Willem Alexander Roeibaan alsmede de uitvalswegen naar Rotterdam, Gouda en Den Haag zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Kenmerken: - vrijstaande woning - woonoppervlakte ca. 122 m2 - inhoud ca. 271 m3 - perceeloppervlakte 457 m2 - bouwjaar 1950 - energielabel G - ketel Nefit 2007 - vloerverwarming keuken en toilet - schilderwerk 2022 - woonkamer, keuken, bijkeuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond - 3 slaapkamers op de verdieping - royale werkplaats (ca. 250 m2) - centrale, rustige ligging

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: De entree van de woning bevindt zich bij de keuken; dus u komt achterom binnen, lekker dorps! In de keuken treft u een kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en de aansluiting voor de wasmachine/droger aan. De woonkamer is v.v. een open haard en een schuifdeur naar de tuin. In een apart gedeelte van de woonkamer bevindt zich een luik naar de kelder en de trap naar de verdieping. Via de bijkeuken met toilet kunt u naar de badkamer met bad, douche, wastafel, designradiator en een tweetal ramen. De slaapkamer op de begane grond heeft een vaste kast en is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is zowel via de woonkamer als de badkamer bereikbaar.

Verdieping: Via een vaste trap komt u op de overloop met de opstelplaats van de ketel. Vanaf deze overloop, die in twee delen is gesplitst, kunt u naar de drie ruime slaap-/werkkamers.

Werkplaats: Achter de woning treft u een zeer royale werkplaats met elektra, water, elektrische deur, loopdeur, heater, krachtstroom en een grote verdieping aan. Wat een prachtige ruimte om lekker aan de slag te gaan; voor uw werk of hobbymatig.

Woningwebsite: eendrachtsdijk3.nl

Wilt u de woning met werkplaats met eigen ogen komen bekijken? Belt u dan gerust met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Opdrachtgever heeft zelf de foto's, plattegronden en meetgegevens aangeleverd.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 271

Overige

Perceel oppervlakte 457

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 271

Overige

Perceel oppervlakte 457

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen