Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In tijden van onzekerheid over de energieprijzen bieden wij aan: dit zeer energiezuinige appartement (label A) gelegen op de tweede verdieping. Begin 2021 zijn alle gevels geïsoleerd aan de voor-en achterzijde. In 2022 is er een nieuwe laag dakbedekking aangebracht + nieuwe dakranden. Verwarming is middels airconditioning (geïnstalleerd in mei 2022). Het appartement beschikt over een woonkamer, 1 slaapkamer, open keuken, badkamer, aparte toiletruimte en een ruim balkon.

Ligging:
Gelegen op 2 minuten lopen naar het centrum van Vlaardingen waar elke woensdag en zaterdag markt wordt gehouden. Hier zijn ook diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen te vinden. Voor vertier zijn er restaurants, terrassen en een bioscoop. Voor ontspanning zijn er veel wandel mogelijkheden zoals een groot bos en een park. En voor de kleintjes is er op 1 minuut lopen een speeltuin met een nieuw aangelegd voetbalveldje. Verder zijn er nabij de woning diverse scholen en met het openbaar vervoer is Rotterdam binnen een half uur te bereiken. Gratis parkeren kan op 3 minuten lopen op een groot parkeer terrein en verder kost een parkeer vergunning in de straat €55,00 per jaar.

Indeling
Begane grond:
Via de entreehal waar de trap opgang zit kom je op de eerste verdieping waar de woning zich bevindt. Achter de voordeur zit een trap die uitkomt op de overloop. Hier is de toiletruimte die volledig betegeld is. Vanuit de overloop kom je in de keuken en die geeft toegang tot de woonkamer en de slaapkamer. De lichte woonkamer heeft een groot raampartij met openslaande deuren die toegang geven tot het balkon. De keuken heeft een rechte opstelling en beschikt over diverse inbouwapparatuur en door het extra werkblad is er voldoende werk ruimte en opberg mogelijkheden. Achter de keuken bevindt zich de slaapkamer. Deze beschikt over voldoende daglicht waardoor het een aangename ruimte is. In het voorste gedeelte zit een inbouwkast en krijg je toegang tot de badkamer. Deze is volledig betegeld en beschikt over een wastafel, ligbad met douche mogelijkheid en hier is ook de aansluiting voor de wasmachine.

Balkon:
Het balkon is op het noordoosten gesitueerd en bij mooi weer, met de openslaande deuren vanuit de woonkamer, creëer je echt het buiten gevoel naar binnen toe.Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1927;
- Inhoud: 181,4 m³;
- Woonoppervlakte: 54,1m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Energielabel A;
- VvE bijdrage: €42,86 per maand;
- Balkon op het noordoosten;
- Kozijnen gedeeltelijk van hout en kunststof met dubbel glas;
- Begin 2021 alle gevels geïsoleerd aan de voorkant en achterzijde;
- Er is in 2022 een nieuwe laag dakbedekking aangebracht + nieuwe dakranden;
- Verwarming middels airconditioning (geïnstalleerd in mei 2022);
- Warm water middels Geiser (vernieuwd in januari 2022) in eigendom;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1927
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 54
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 98
Appartement Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1927
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 54
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 98
Appartement Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Huizonline.nl