Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op de doorgaande weg tussen Tilburg en Turnhout gelegen half vrijstaande woning met commerciële ruimte, nu gebruikt als friettent. Het woonhuis heeft zes slaapkamers, woonkeuken, badkamer, separaat toilet, grote zolderruimte, dakterras en achtertuin.

Via de zaak of zijdeur toegang tot het achterkant. Grote diepe tuin van gemiddeld 26 meter diep en 12 meter breed (totaal 314m²) en de trapopgang tot het woonhuis. U komt aan op het dakterras (7,5 x 6,35) met toegang tot de woonkamer. De woonkamer is 40m² groot en biedt toegang tot een slaapkamer (3,68 x 4), aan één kant een deur tot de overloop, trapopgang derde etage en ook de toegang tot een slaapkamer (6,5 x 2,95) en de badkamer (2,86 x 2,56) met ligbad, douchecabine en vaste wastafel. Naast de badkamer ook het separaat toilet. De woonkeuken is aan de voorzijde en is 4,18 x 3. Vanuit de overloop ook toegang tot slaapkamer 3, 4 en 5 met de afmetingen 4 x 2,98, 4 x 1,67 en 4 x 2,4 waarvan het scheidingswandje tussen slaapkamer 4 en 5 makkelijker verwijderd kan worden. Op de derde etage slaapkamer 6 (4,65 x 3,85) en een grote zolderruimte aan de voorzijde met een vloeroppervlakte van 60m².

Het pand is 12 meter breed en heeft de ingang van de friettent aan de voorzijde en het woonhuis ook aan de zijkant. Voor het pand is het toegestaan om terras te voeren tot aan het fietspad. Als je binnen komt aan de rechterzijde de verkoopbalie en de rest de mogelijkheid voor klanten om te zitten.
De verbruikszaal is 85m².
Nieuwe frituur installatie november 2021.
Grote koelcel en grote diepvriescel.
Nieuwe koeltoog uit november 2021.
In november is er een totale renovatie van het interieur gedaan.
Aparte keuken.
Werkruimte achter de frituur.
Netjes afgewerkt mannen en dames toiletten.
Aan de achterzijde een grote opslag van 50m² met deels kelder (koel).
Aparte toilet voor het personeel.

De eigenaar zal u zelf rondleiden in de woning en friettent. Voor het maken van afspraken, vragen en biedingen kunt u bij mij terecht. U kunt geen rechten ontlenen aan welke informatie dan ook, aangegeven om de site. Alle verdere informatie die nodig is om het horecagedeelte over te nemen, zijn uiteraard aanwezig.

Het pand ligt op de doorgaande weg tussen Tilburg en Turnhout. Het ligt op 8 km van de grens met Nederland, 10 van Goirle en 14 van Tilburg. Het pand heeft een woonfunctie en een commerciële functie. Deze commerciële functie kan breder gezien worden dan friettent, denk bijvoorbeeld aan een restaurant, break and breakfast, alles is hier mogelijk. Indien het pand gesloopt wordt dient de bebouwing 5 meter naar achter te komen. Qua verbouwen is ook nagenoeg alles mogelijk.

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 10

Woningdetails

Woon oppervlakte 140
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 558
Aantal badkamers 0
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 6

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 10

Woningdetails

Woon oppervlakte 140
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 558
Aantal badkamers 0
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 6

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

WitteWoning Makelaars Tilburg Armhoef

De nieuwste koopwoningen in Ravels