Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Verrassend ruim appartement met eigen parkeerplaats en berging, gelegen op de 3e verdieping in het complex Swanla Staete. Het appartement beschikt over een zeer royale woonkamer, open keuken, ruime badkamer, 2 slaapkamers, 1 eet-/werkkamer en een heerlijk balkon!

Dit appartementencomplex maakt deel uit van het project Swanla-Catsburg (2004) welke is gebouwd onder architectuur van de Amsterdamse School. Het complex ligt in een rustige woonwijk; op korte afstand van het dorpscentrum van Zevenhuizen met diverse winkels, restaurants, de basisscholen, sportfaciliteiten en kerken.

Recreatiegebied De Rottemeren en de Willem Alexander Roeibaan zijn dichtbij gelegen. Deze natuurgebieden met veel water beschikken over werkelijk prachtige wandel- en fietsroutes. De grote steden zoals Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer zijn binnen een half uur bereikbaar.

Kenmerken: - hoekappartement - toegankelijk voor ouderen en minder-invaliden - woonoppervlakte ca. 164 m2 - inhoud ca. 520 m3 - bouwjaar 2004 - ketel 2020 - energielabel B - zeer ruime woonkamer - 2 slaapkamers - eetkamer (met de mogelijkheid te gebruiken als extra slaapkamer) - royale badkamer - balkon - liftinstallatie - binnentuin - berging in de kelder - eigen parkeerplaats onder het complex - VvE kosten: € 328,18 / maand (incl. parkeerplaats)

Let op! Deze woning wordt verkocht middels de niet zelfbewoningsclausule; er is geen vragenlijst en geen lijst van zaken beschikbaar

De indeling van het appartement is als volgt:

Begane grond: Via de centrale hal kunt u via trap of liftinstallatie naar de verdieping.

Appartement: Vanuit de ruime hal met meterkast, toilet en technische ruimte (met opstelplaats ketel en afzuigsysteem) zijn alle ruimtes in het appartement bereikbaar. De zeer royale woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen en geeft een fantastisch uitzicht over de woonwijk en de sportvelden. De half open keuken is v.v. veel bergruimte en diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits elektrische kookplaat, een combimagnetron, koelkast en vriezer. Het appartement beschikt over een tweetal slaapkamers en een eet-/werkkamer die toegang geeft tot het balkon. Deze eetkamer kan ook worden gebruikt als extra slaapkamer of werk-/hobbykamer. De ruime badkamer is v.v. een inloopdouche, een toilet, een dubbele wasbak en de opstelplaats van de wasmachine.

Berging: In de kelder onder het appartementencomplex bevindt zich een eigen, ruime berging.

Parkeerplaats: Bij deze woning behoort een parkeerplaats in de parkeerkelder onder het complex. Deze is door middel van een afgesloten (rol)deur bereikbaar.

Unieke woningwebsite: stampioenstraat71.nl

Wilt u komen bezichtigen? Belt u dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 520

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 520

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen