Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit royale vierkamer appartement biedt goede energiebesparende voorzieningen. Zo is de gehele woning voorzien van HR ++ beglazing en profiteer je direct van 3 recent aangebrachte zonnepanelen. Het energielabel is B! Het appartement bevindt zich op de derde woonlaag en beschikt over een ruim balkon op het zuidwesten. In de zomermaanden kun je hier nog tot laat van de zon genieten.
Het complex is gebouwd rond 1966. Het appartement is gelegen in nabijheid van diverse winkels, openbaar vervoer (bus- en treinstation), scholen en het natuurgebied ‘Gouwebos’. Het gebouw wordt goed onderhouden en er is een actieve VvE. Er is voldoende parkeergelegenheid op het openbare parkeerterrein. In de benedenbouw beschik je over een ruime berging met een vloeroppervlak van 7,00m².

Algemene ruimtes:
Centrale hal met bellenbord, brievenbussen en intercom. De entree naar de lift en het trappenhuis is niet vrij toegankelijk, maar afgesloten met een elektrisch bediende deur. Achterin de centrale hal is de toegangsdeur naar de berging. Zowel de centrale hal op de begane grond, als ook die op de verdieping zijn goed onderhouden, grotendeels betegeld en maken een verzorgde indruk. De galerij is schoon en netjes.

Appartement:
Je komt het appartement binnen via de net nieuw geplaatste voordeur. Het appartement heeft een centraal geplaatste gang, voorzien van vaste kast en meterkast (5 groepen). Vanuit de gang kom je in de grote hal, van waaruit er toegang is tot de diverse andere ruimtes.
De woonkamer heeft een oppervlak van bijna 26,00m² en is door de rechthoekige vorm praktisch in te delen. Er is veel lichtinval door het grote raam.
De keuken bevindt zich aan de galerijzijde. Je kunt hier komen door de rechtstreekse verbinding naar de woonkamer en ook via een deur die in de gang uitkomt. De keuken is geplaatst in 2010 en is L-vormig opgesteld. Je beschikt over een gaskookplaat, oven en dubbele spoelbak. In een van de keukenkasten is de geiser voor warmwatervoorziening geplaatst.
Aan de rechterzijde is de wasmachineaansluiting. Hier staat een losse vaatwasser, een koel-/vrieskast en een magnetron. Deze keukenapparatuur wordt ter overname aangeboden. In de wand tussen woonkamer en keuken bevinden zich nog twee inbouwkasten, waardoor er volop opbergruimte in de keuken aanwezig is. Op de vloer van de keuken ligt laminaat met een tegelmotief.
Er zijn in het appartement drie slaapkamers. De grootste kamer is aan de galerijzijde en beschikt over drie vaste inbouwkasten.
Het toilet heeft een vrij hangend closet en een fontein en is geheel betegeld.
De badkamer heeft een ruime open douchehoek en een wastafel. Ook hier zijn de wanden geheel betegeld en de vloer is deels betegeld en deels uitgevoerd met de originele granito vloer.
Het balkon is toegankelijk vanuit de kleinste slaapkamer. Het balkon is lekker ruim doordat dit over de gehele breedte van het appartement doorloopt. Bij het woonkamerdeel is een zonnescherm aanwezig.


Het appartement wordt verwarmd door middel van blokverwarming, waarbij de stookkosten circa € 59,00 per maand bedragen (voorschot).
De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is € 226,00 per maand. Dit is inclusief het hiervoor genoemde voorschot stookkosten van € 59,00.
Geheel voorzien van HR ++ beglazing, geplaatst in 2010.
Warmwatervoorziening door middel van douchegeiser (2010).
Gebouw is voorzien van zonnepanelen, waarvan 3 panelen specifiek voor opwekken elektra privé gebruik.
Keuken vernieuwd in 2010.

Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.

Afmetingen:
Woonkamer 6,77 x 3,77m (25,50m²)
Keuken 3,77 x 3,63m (13,70m²)
Slaapkamer 1 3,63 x 2,80/3,26m (11,00m²)
Slaapkamer 2 4,10 x 2,30m ( 9,45m²)
Slaapkamer 3 3,12 x 1,96m ( 6,10m²)
Badkamer 1,26 x 2,30m ( 2,90m²)
Hal 3,57 x 1,96m ( 7,00m²)
Balkon 8,47 x 1,24m (10,50m²)
Berging 3,25 x 2,14m ( 7,00m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 281
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 25.5
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 281
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 25.5
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Gouwestad Makelaardij - Waddinxveen