Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zo is er maar één! Deze 8-kamer ruime hoek drive-in woning heeft een extra woonlaag waardoor u naast een optimaal woongenot ook uw bedrijf kunt uitoefenen in de ondergelegen praktijkruimte. Vanuit de woning heeft u een mooi uitzicht op het Ravense park en de scholen en de bushalte bevinden zich op loopafstand.

De indeling is als volgt:

Op de begane grond komt u binnen in een ruime kamer met toiletruimte, deze kan prima dienen als ontvangstruimte. Er zijn 2 aparte kamers welke zowel als praktijkruimte of slaapkamers prima kunnen dienen.

De achtertuin bestaat uit twee levels en is deels bestraat en voorzien van een overkapping met een houten berging. De 1e verdieping kunt u vanaf een buitentrap aan de voorzijde bereiken, maar ook via de achterzijde. Deze trap is later door de huidige eigenaren aangebracht.

Op de 1e verdieping is de woonverdieping alwaar u via de hal met toiletruimte de woonkamer treft. Deze is voorzien van eiken houten vloerdelen en heeft een mooie erker aan de zijkant waardoor u vrij zicht heeft en veel licht inval. De open keuken is voorzien van een L-vormige inrichting met inbouwapparatuur als een combi- magnetron, 5 pits- gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Grenzend aan de keuken is er tevens een balkon welke uitkijkt op het park.

Op de 2e verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand. De badkamer is netjes ingericht met een inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel en het toilet bevindt zich in een separate ruimte.

Bij deze woning is er een 3e verdieping alwaar nog eens 2 slaapkamers zijn. Bij één kamer is er aangrenzend een kleine keuken met wasruimte en een 2e badkamer met wastafel en douche.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1998;
• Dubbele beglazing;
• 199 m² eigen grond;
• Intergas HR c.v. combi-ketel (2015);
• Mechanische ventilatie (2015);
• Schilderwerk in 2019 uitgevoerd;
• 8 zonnepanelen.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 244
Inhoud woonhuis 795
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Herenhuis Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 199
Tuin achter Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Aantal slaapkamers 5
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 244
Inhoud woonhuis 795
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Herenhuis Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 199
Tuin achter Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Aantal slaapkamers 5
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

WM Makelaardij & Taxaties

Wooninfluencers

Laden..