Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De woning is in 2017 opgeleverd en is helemaal nul-op-de-meter! Dit betekent zeer goede isolatie en dus geen energiekosten. Op de begane grond is een ruime woonkamer en een open keuken. De woning beschikt verder over 3 slaapkamers, een mooie badkamer, grote zolder met tuitgevel en op elke verdieping vloerverwarming en -koeling.
Uw auto parkeert u op uw eigen parkeerplaats direct achter uw woning en een fiets kunt u gemakkelijk in uw eigen berging opbergen.

De woning is gelegen op een perceel van 128m2 en heeft een woonoppervlakte van 125m2.

Deze woning is gebouwd om duurzaam en milieubewust te wonen. En zeker in deze tijden. De hoogwaardige isolatie, kunststof kozijnen met triple glas, 24 zonnepanelen en een individuele warmtepomp dragen bij aan hoge energiezuinigheid. Bij bewust energieverbruik heb je zelfs helemaal geen energielasten!

De woning is geheel voorzien van vloerverwarming met een pvc vloer. De woning is gelegen in de nieuwe woonwijk Park Triangel en op korte afstand van alle voorzieningen zoals openbaar vervoer en de winkels. De populaire woonwijk Park Triangel ligt op enkele minuten van de A12 en A20.

Entree, hal met meterkast, toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje. De landelijke open keuken is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een vaatwasmachine, combi-oven, koel-/ vriescombinatie, 4 pits inductiekookplaat en afzuigkap.

De woonkamer heeft een deur naar de zonnige en verzorgde achtertuin en er is een trapkast. De gehele begane grond is voorzien van een nieuwe PVC vloer met vloerverwarming.

overloop met trapopgang naar de zolderverdieping, De grootste slaapkamer is aan de voorzijde. De overige 2 slaapkamers aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een Inloopdouche, vrijhangend toilet en wastafelmeubel en elektrische handdoekradiator.

Op de zolder is er een open ruimte met raam aan de voorzijde. De kap is aan de voorzijde dwars (tuitgevel) geplaatst waardoor er een grotere oppervlakte ontstaat. Aan de achterzijde van het dak liggen de zonnepanelen. Er is bergruimte achter de knieschotten aanwezig.

Er is een wasmachine aansluiting en een kast met de opstelplaats voor de warmtepomp, elektrische boiler en WTW-installatie. Bovenop deze kast is de omvormer geplaatst.

Aan de voorzijde beschikt de woning over een voortuin. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten met een achterom en houten berging voorzien van elektra. De achtertuin is maar liefst 12 meter diep en is mooi aangelegd met verschillende terrassen en grote plantenbakken. Aan beide zijde is een schutting geplaatst. Door de ligging van het parkeerterrein aan de achterzijde heeft de tuin een vrije ligging.

De eigen parkeerplaats (nummer 22) is direct achter de beging gelegen op het mandelig parkeerterrein. Dit parkeerterrein deelt u met de andere omliggende woningen, maar u heeft wel uw eigen parkeerplaats.

Wat betekend een Nul op de Meter woning?
Nul-op-de-meter wonen is het wonen van de toekomst, en u kunt daar nu mee beginnen. De woning is geheel geïsoleerd, onder andere door triple-glas. De woning beschikt over een warmtepomp, waarmee warmte uit de bodem wordt onttrokken om de vloerverwarming en het tapwater op de juiste temperatuur te krijgen. Dankzij het slimme ventilatiesysteem heeft u overal in de woning frisse lucht. De warme lucht uit de woning staat zijn warmte af aan de toegevoerde koude buitenlucht waardoor u energie bespaart. De douche beschikt over een Warmte-Terug-Win-installatie (WTW) waarbij de warmte van het afgevoerde douchewater wordt gebruikt om het aanvoerwater op te warmen. Tot slot beschikt de woning over maar liefst 24 zonnepanelen. Dit alles zorgt ervoor dat u vaak geld terug krijgt van de energieleverancier!
Als voorbeeld wat zonnepanelen kunnen opleveren. De zonnepanelen hebben in 2021 bijna 6.500 kWh opgeleverd. Ruimschoots voldoende wat gemiddeld een gezin aan energie verbruikt.

Bijzonderheden:
De oplevering van deze woning kan snel.
Alle kozijnen zijn van kunststof met triple glas.
24 stuks zonnepanelen met warmtepomp voor voordelig verwarmen.
Er is nog garantie vanuit de bouw van toepassing.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Belangrijk is te weten dat de zolder in deze presentatie is toegevoegd als gebruiksoppervlakte. De oppervlakte hiervan is circa 32m2. Doordat het kozijn in de tuitgevel niet voldoet aan de minimale afmeting volgens de NEN 2580 is de zolder opgenomen als inpandige ruimte in het meetrapport.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 454
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 10.26
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 128
Tuin achter Ja
Tuin diepte 1.9
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.4
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 454
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 10.26
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 128
Tuin achter Ja
Tuin diepte 1.9
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.4
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Gouwestad Makelaardij - Waddinxveen