Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Klussers opgelet een unieke kans!

Direct grenzend aan het groene Midden Delfland bieden wij u dit ruime 3-kamer appartement aan die u helemaal naar eigen smaak kan verbouwen! De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, een ruime badkamer en een heerlijk balkon met uitzicht over het groen van de wijk. Het appartement is gelegen in een goed onderhouden complex met een actieve VvE. In directe nabijheid van openbaar vervoer (tram & bus), winkelcentra Malmö en Hof van Spaland en uitstekende ontsluiting naar uitvalswegen.

Indeling

Begane grond Afgesloten ontvangsthal met brievenbussen, intercom en videofoon, trappen en liften. Vanuit de centrale hal heeft u toegang tot de afgesloten parkeergarage en bergingen in de kelder.

Eerste verdieping Entree, tochtportaal met garderobe en meterkast, waarna u toegang heeft tot de ruime hal met een videofoon. Vanuit de gang heeft u toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is ruim en licht en geeft u toegang tot een ruim balkon gelegen op het zuidwesten, met een schitterend uitzicht over de woonwijk Sveaborg en aan de andere zijde het zicht over een waterpartij, het dorp Kethel. De open keuken is voorzien vaneen standaard keukenopstelling en een gaskookplaat. De slaapkamers zijn gelegen aan de galerijzijde van de woning en zijn ca. 13 m² en 7 m² groot. In de inpandige berging heeft u veel bergruimte en hier is tevens de de opstelplaats van de cv-combiketel en WTW-unit gesitueerd. De badkamer beschikt over van een douche, een wastafel en de aansluiting voor de wasmachine en droger. Separaat bevindt zich de toiletruimte.

Berging In de onderbouw bevindt zich een eigen afgesloten berging.

Afmetingen Voor de afmetingen van de diverse vertrekken verwijzen wij u naar de plattegronden.

Bijzonderheden - Bouwjaar 2005 - Gelegen op erfpachtgrond, afgekocht tot 1 april 2053 - Recht van erfpacht eindigend op 1 april 2102 - Energielabel A - Verwarming & warm water middels cv-Combiketel (AGPO 2007) - Beschikt over een wtw-unit - Meterkast met 8 groepen + 2 aardlekschakelaars (vervangen in 2022) - Elektrische screens in de woonkamer - Glasvezelkabel aanwezig - Volledig geïsoleerd, geheel voorzien van dubbele beglazing - Zeer actieve VvE, bijdrage € 155,32 per maand - Berging gelegen in de onderbouw - Openbaar parkeren - Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing - Oplevering per direct

Dupont behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bod.

Na een bezichtiging krijgt u desgewenst toegang tot het Move dossier. Daarin treft u informatie aan over mogelijke extra clausules t.b.v. de koopovereenkomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 282

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 282

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Dupont ERA Makelaars